Finnair Lounge

Finnair Business ja Platinum Wing Loungeissa rentoudut ennen lentoa.

Lounget sijaitsevat non-Schengen alueella passintarkastuksen jälkeen.

Loungemme Helsinki-Vantaan lentoaseman non-Schengen-puolella ovat uudistuneet täysin. Voimme nyt tarjota sinulle enemmän tilaa ja mukavuutta ennen lentoasi. Toivomme, että tunnet olosi kotoisaksi uudistuneissa tiloissamme, joiden suunnittelussa pohjoinen luonto on ollut inspiraation lähde.

Finnair Business Lounge palvelee 06-24.

Finnair Platinum Wing on suljettu toistaiseksi.

Finnair Business lounge

Täysin uudistuneessa Finnair Business Loungessa on nyt 450 asiakaspaikkaa ja varmasti jokaiselle jotakin. Voit pistäytyä kahvilla pikakahvilassamme tai nauttia cocktailin baarissa. Kotoisa olohuone sohvineen ja nojatuoleineen sopii täydellisesti jutusteluun ja seurusteluun matkakumppaneiden kanssa, kun taas näkösuojilla varustetut istuimet ovat oivallisia työntekoon. Jos olet matkalla perheesi kanssa ja toivotte omaa rauhaa, sitä löytyy erityisesti perheille suunnitellusta tilasta. Loungessa tarjoiltavat, herkulliset ateriat valmistuvat avokeittiössä, joten voit seurata keittiömestariemme työtä, kun vierailet loungessa. Käytössäsi ovat myös suihkutilat.

Tarjoamme sinulle lämpimän aamiaisen klo 5.30–10.30. Aamiaisen jälkeen aina puoleen yöhön asti voit nauttia lounaan ja päivällisen runsaasta noutopöydästä, jossa on salaatteja, lämpimiä ruokia, keittoa, välipaloja ja jälkiruokia. Tarjoamme sinulle aina liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdon. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima kuumia ja kylmiä sekä alkoholijuomia. Uudistamme ruokalistamme säännöllisesti tarjotaksemme sinulle vaihtelua, jos lennät kanssamme usein.

Pääsy

 • Loungemme non-Schengen-alueella on käytössäsi, kun lentosi lähtee non-Schengen-alueelta ja on oneworld-lentoyhtiön liikennöimä ja markkinoima. Sisäänpääsy voi olla rajoitettu ruuhka-aikoina.
 • Sisäänpääsy on sinulle ilmainen, kun matkustat businessluokassamme tai olet Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum- tai Gold-jäsen. Finnair Plus Platinum Lumo -jäsenenä voit ottaa mukaasi neljä vierasta, ja Finnair Plus Platinum- ja Gold-jäsenenä yhden vieraan. Vieraiden tulee matkustaa oneworld-yhtiön liikennöimällä ja markkinoimalla lennolla.
 • Myös oneworld Emerald- ja Sapphire-jäsenet voivat käyttää loungeamme maksutta ja tuoda mukanaan yhden vieraan. Vieraan tulee matkustaa oneworld-yhtiön liikennöimällä ja markkinoimalla lennolla.
 • Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum-, Gold- ja Silver-jäsenet voivat ostaa Finnair Lounge -passin Finnair Shopista. Finnair Plus Basic -jäsenet voivat ostaa Finnair Shopista sisäänpääsyn loungeen ruuhka-aikojen ulkopuolella.
 • Voit ostaa sisäänpääsyn loungeemme ruuhka-aikojen ulkopuolella, eli klo 6.00-15.00 ja 18.30-01.00, 1.1.2020 alkaen.
  • Voit ostaa sisäänpääsyn ennakkoon Varaukseni-palvelun tai asiakaspalvelumme kautta alennettuun hintaan, jos lentosi lähtee ruuhka-aikojen ulkopuolella, eli klo 10.00–15.00 tai 19.00–1.00. Voit maksaa sisäänpääsyn myös Finnair Plus -pisteillä. Sisäänpääsy on kolmeksi tunniksi.
  • Voit ostaa sisäänpääsyn myös loungen vastaanotosta. Sisäänpääsyn hinta on 48 €, lapset (2–12-vuotta) 15 €. Sisäänpääsy on kolmeksi tunniksi.
 • Alle 18-vuotiaat voivat käyttää lounge-palveluja ainoastaan aikuisen seurassa.

Finnair Platinum Wing

Aivan uudessa Finnair Platinum Wingissä aloitat matkasi tyylillä. Finnair Platinum Wingin sisustus ja tunnelma ovat saanet inspiraationsa pohjoisen luonnosta, ja toivomme, että voit viettää loungessa rauhallisen hetken ennen lentoasi. Pehmeät, luonnolliset materiaalit ja tekstiilit kutsuvat sinut rentoutumaan ja nauttimaan. Olohuoneen tummansiniset sävyt, mukavat sohvat ja näkymä lentoaseman asematasolle tarjoavat täydellisen tunnelman oleskeluun. Työskentelyä varten olemme varanneet sinulle istuimia, jotka on varustettu pienillä pöydillä ja lampuilla. Ruokailua varten on oma alueensa, ja sinua palvelee myös tasokas baari. Saunan ystävät voivat nauttia lämpimistä löylyistä lentoaseman ainoassa saunassa. Käytössäsi ovat myös yksityiset suihkutilat, jotka on varustettu korkealuokkaisilla ihonhoitotuotteilla.

Meille on ilo ja kunnia tarjoilla ravintolassamme ruokaa laadukkaista pohjoisen raaka-aineista ja yhdistää niihin aasialaisen keittiön helmiä. Aamuisin klo 5.30–10.30 tarjolla on lämmin aamiainen, jonka voit kruunata tuoreella munakkaalla tai baristamme valmistamalla erikoiskahvilla. Lounaan ja päivällisen voit koota runsaan noutopöydän antimista: salaateista, lämpimistä ruoista, välipaloista ja jälkiruoista. Tarjolla on aina liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Osan päivästä klo 12.00–17.00 tarjolla on myös a la carte -aterioita – ruokalistalla on kolme pääruokavaihtoehtoa ja kaksi jälkiruokaa. Laadukas juomavalikoima viimeistelee ateriasi. Maistuisiko samppanja tai kenties nimikkococktailimme? Tarjolla on myös viinejä ja erilaisia kuumia juomia ja virvoitusjuomia.

Pääsy

 • Finnair Platinum Wing on avoinna yksinomaan Finnair Plus Platinum Lumo ja Platinum -jäsenille sekä oneworld Emerald-jäsenille, kun heidän lentonsa lähtee non-Schengen-puolelta ja on oneworld-yhtiön liikennöimä ja markkinoima. Finnair Plus Platinum Lumo -jäsenet voivat tuoda mukanaan neljä vierasta ja Finnair Plus Platinum -jäsenet sekä oneworld Emerald -kortinhaltijat yhden. Vieraan tulee matkustaa oneworld-yhtiön liikennöimällä ja markkinoimalla lennolla.
 • Alle 18-vuotiaat voivat käyttää lounge-palveluja ainoastaan aikuisen seurassa.

Lisätietoa saat verkkosivuiltamme.

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.