MyFlight-palvelu

Finavian tarjoama MyFlight-palvelu sujuvoittaa matkaa kotoa lähtöportille. MyFlight tarjoaa sinulle räätälöityä tietoa, jotta voit lähteä lentomatkallesi Helsinki-Vantaan lentoasemalta entistä huolettomammin.

Miltä portilta lentoni lähtee ja kuinka pitkä matka portilleni on? Mitkä lentoaseman liikkeet ja ravintolat palvelevat matkani varrella? Mitä ottaa huomioon ennen matkaan lähtöä? Finavian MyFlight-palvelu kertoo sinulle parhaat vinkit Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta matkustamiseen.

Thumbnail from the video with title MyFlight-palvelun esittelyvideo

Mitä MyFlight-palvelu tarjoaa?

MyFlight-palvelun käyttäjänä saat sähköpostiisi monipuolisesti tietoa matkaan lähdöstä sekä lentoaseman palveluista matkasi eri vaiheissa. Palvelun voit tilata sähköpostiisi Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevien lentojen sivulla. Voit kertoa palvelun tilauksen yhteydessä kiinnostuksenkohteistasi, jolloin MyFlight on räätälöity juuri sinua varten.

Kun tilaus on vahvistettu, saat sähköpostiisi hyödyllistä tietoa lentomatkaasi liittyen. MyFlight tarjoaa käyttöösi muun muassa lentomatkustajan muistilistan, lentoaseman kartan sekä mahdollisesti rahanarvoisia etuja.

Kun lähtöportti on tiedossa, saat lisätietoa matkastasi lentoasemalla, kuten arvion kävelymatkastasi lentoasemalla. Lisäksi saat tietoa palveluista, kuten myymälöistä ja ravintoloista, jotka ovat lentoasemalla reittisi varrella. Suositellut palvelut ovat osuvampia, mikäli olet palvelun tilaamisen yhteydessä kertonut kiinnostuksenkohteistasi.

Kun koneeseennousu on alkamassa, saat tästä erillisen ilmoituksen ja voit siirtyä lähtöportille.

Mikäli lennon lähtöportti tai lähtöaika muuttuvat ennen matkaan lähtöä, saat tästä erillisen ilmoituksen.

Miten tilaan MyFlight-palvelun?

Pääset ottamaan MyFlight-palvelun käyttöösi Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevien lentojen sivulla. Valitse listalta oman lentosi kohdalta "Tiedot" ja tilaa palvelu antamalla sähköpostiosoitteesi. Palvelun voi tilata, mikäli lennon lähtöön on vähintään kaksi tuntia aikaa.

Huomaathan, että sinun tulee vahvistaa palvelun tilaus klikkaamalla ensimmäisessä sähköpostiviestissä saapuvaa vahvistuslinkkiä.

Voit tutustua henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn MyFlight-palvelun tietosuojaselosteessa (PDF).

Ketkä voivat käyttää MyFlight-palvelua?

MyFlight-palvelu on suunniteltu Helsinki-Vantaan lentoaseman lähteville matkustajille, ja sen käyttöön tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite.

Onko MyFlight-palvelu käytössä vain Helsinki-Vantaan lentoasemalla?

Toistaiseksi MyFlight-palvelu on käytössä ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Mistä saan apua palvelun käytössä?

Mahdollisissa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä Finavian asiakaspalveluun.