Lapin talven 2021-2022 työpaikat

Nyt etsimme lentoasemillemme Rovaniemelle, Kittilään, Ivaloon ja Kuusamoon palveluneuvojia ja kunnossapidon ammattilaisia vuoden tärkeimpään sesonkiin talvikaudeksi 2021-2022.

Finavian lentoasemien kautta kulkee miljoonia matkustajia vuosittain. Mahdollistamme sujuvat lentoyhteydet eri puolilta Suomea 20 lentoaseman kautta. Lentoasemilla elämme joka päivä matkustamisen riemua – lähtöjä ja saapumisia. Tämän teemme sujuvasti ja hyvällä fiiliksellä asiakkaitamme palvellen. Lentoasemat ovat matkustajalle usein ensikosketus Lappiin ja haluamme sen olevan paras mahdollinen.

Lentoasemillamme työtehtävät ovat monipuolisia ja innostavia. Tehtävien vaihtelevuus takaa, ettei tylsiä päiviä tule. Ainutlaatuisen työympäristön tarjoavat mukava työporukka, lentoaseman kansainvälinen syke ja ympärille levittäytyvä upea Lapin luonto. Työn ohella virtaa jää myös nauttia talvisista maisemista, tuntureista ja revontulista.

Tule tekemään työtä, jonka ansiosta maailma näkee revontulet.

Avoinna olevat talvikauden työpaikat

Haemme moniosaajia ja palveluneuvoja Kittilään, Ivaloon, Rovaniemelle ja Kuusamoon sekä asematasobussin kuljettajaa Kittilään.

Lumiset kaiteet Lapissa.