Tehtäviä kuin pienessä kaupungissa

Tarjoamme huippuosaajille monenlaisia mahdollisuuksia ainutlaatuisessa lentoasemaympäristössä ympäri Suomea. Huolehdimme 21 lentoaseman matkustajavirtojen ja muiden toimintojen sujuvuudesta mottonamme ”For Smooth Travelling”. Meidän tärkeimpiä asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt sekä matkustajat, joille haluamme tarjota maailmanluokan palvelut.

Henkilöstöä meillä on noin 1000, ja työtehtäviä meillä on kuin pienessä kaupungissa konsanaan. Matkustaessasi et välttämättä törmää kovinkaan moneen finavialaiseen. Hyvin monet meidän tehtävistämme ovat sellaisia, jotka tapahtuvat kaikessa hiljaisuudessa taustalla, mutta joita ilman lentoasema ei toimisi. Lentoaseman erilaisissa operatiivisia tehtävissä meillä toimii reilut 600 ammattilaista, ja loput henkilöstöstä liiketoimintaa tukevissa, erilaisissa asiantuntija-, suunnittelu-, johto- ja hallintotehtävissä.

Finavia tukee henkilöstönsä koulutusta ja kehittymistä

Työtehtäviä ja työntekijöittäin asetettuja tavoitteita tukeva koulutus on tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Haluamme varmistaa henkilöstömme ammattitaidon ylläpidon ja kehittymisen. Kannustamme henkilöstöämme myös omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen.

Finaviassa jokaisella on oikeus hyvään esimieheen. Tämän periaatteen mukaisesti panostamme johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen. Esimiestyötä tuetaan ja mitataan vuosittain.

Finaviassa on hyvät henkilöstöedut

* Kulttuuri- ja liikuntakortin avulla tuemme henkilöstömme liikkumista ja kulttuurin harrastamista.

* Henkilöstörahastoon karttuu vuosittain mukava summa jokaista työntekijää kohden.

* Finavian lomamökit eri puolilla Suomea tarjoavat henkilöstöllämme mahdollisuus lomailuun perheen tai ystävien kanssa.

* Käytössämme on työmatkasetelit ja kattava työterveyshuolto. Tutustu vuosikertomuksen henkilöstötietoihin.