Ura Finaviassa

Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Finavia on lentoasemayhtiö, joka johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Kehittämällä lentoasemia ja sujuvia yhteyksiä luomme työpaikkoja ja tuemme Suomen kansainvälistä kilpailukykyä.

Finavialaiset tekevät työtä, jota ilman maailma olisi kaukana

Finaviassa jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen työuran uniikkien työtehtävien parissa. Lentoasemien ainutlaatuisessa, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa paljon erilaista osaamista.

Finaviassa työskentelee eri alojen osaajia ja haluamme yhdessä varmistaa asiakkaillemme turvallisen, sujuvan ja elämyksellisen matkustuskokemuksen. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja erikoisosaamisestamme.

Haluamme uudistua ja kehittyä. Arvostamme avointa ja luottamuksellista ilmapiiriä, ja jokaiselle finavialaiselle on tärkeää, että töissä on hyvä olla. Olemme tiivis ja työhömme sitoutunut porukka, ja kannustamme toinen toisiamme.

 

Career Runway -videosarja

Me pidämme Suomen lentoasemat liikkeessä. Tutustu finavialaisten monipuolisiin työtehtäviin ainutlaatuisessa ympäristössä!

Jakso 4: Tutustu asiakkuuspäällikkö Nooran työhön

Thumbnail from the video with title Career Runway: Jakso 4

Jakso 3: Tutustu IT-projekteista vastaavan Riikan työhön

Thumbnail from the video with title Jakso 3: Tutustu IT-projekteista vastaavan Riikan työhön

Jakso 2: Tutustu palveluvastaava Idalisan työhön

Thumbnail from the video with title Jakso 2: Tutustu palveluvastaavan työhön

Jakso 1: Tutustu kunnossapitopäällikkö Pyryn työhön

Thumbnail from the video with title Career Runway: Jakso 1