Hakeminen

Täytä hakulomake sinua kiinnostavaan tehtävään rekrytointijärjestelmässämme. Tallenna CV:si järjestelmään PDF-tiedostona. Käymme hakemuksia läpi hakuajan päätyttyä tai jo sen aikana, jos erikseen mainittu.

Videohaastattelu

Osassa rekrytointeja käytämme videohaastattelua. Haastattelu toteutetaan RecRight-ohjelmalla, johon haettavaa tehtävää koskevat kysymykset on nauhoitettu valmiiksi. Voit nauhoittaa omat vastauksesi kuhunkin kysymykseen halutessasi useampaan kertaan, mutta videon tekoa ei kannata stressata.

Työhaastattelu

Kutsumme hakijat seuraavaksi haastatteluun kasvotusten. Haastattelussa tapaat rekrytoivan esimiehen ja myös sinulla on mahdollisuus kysyä lisätietoja ja tarkennuksia työhön liittyen.

Soveltuvuusarviointi

Valitut ehdokkaat käyvät läpi soveltuvuusarvioinnin. Asiantuntijatehtävissä ja turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä voidaan käyttää lisäarviointeja. Saat soveltuvuusarviointiraportin itsellesi ja vastaamme tarvittaessa kysymyksiin arvioon liittyen.

Rekrytointiprosessin kesto

Rekrytointimme kestävät hakuajan päätyttyä noin 2-3 viikkoa. Kerromme valinnoista ja mahdollisista aikataulumuutoksista hakijoille mahdollisimman pian.