Lentoasemat sosiaalisessa mediassa

Finavia on mukanasi eri sosiaalisen median kanavissa. Kysy meiltä vinkkejä matkustamiseen, löydä kuvistamme matkallelähdön fiilis ja tsekkaa uusimmat lentokenttävideot.

Facebook

Facebookissa voit kysyä meiltä matkaasi liittyviä asioita tai vaikka parhaimpia paikkoja lentokoneiden spottaamiseen. Suomeksi palvelemme Finavian sivulla, englanniksi Helsinki-Vantaan Helsinki Airport -sivulla.

Viestipalvelu X

X:ssä jaamme uusimmat tiedotteet ja matkustusvinkit. Asiakaspalvelijamme löydät myös X:stä Helsinki-Vantaan tililtä @HelsinkiAirport. Voit kysyä meiltä vaikkapa myymälöiden aukioloaikoja tai neuvoja matkalaukun pakkaamiseen. Helsinki Airport -tilillä olemme englanniksi ja suomeksi Finavia-tilillä.

YouTube

Finaviassa toteutamme pieniä ja suuria videotuotantoja, joiden lopputulokset päätyvät lopulta YouTube-kanavillemme. Oletko halunnut tietää, missä matkalaukku kulkee lähtöselvityksen jälkeen? Entä miltä laskeutuminen lentoasemalle näyttää pilotin silmin? Löydä lentokenttävideot Helsinki Airport-kanavalta ja Finavia-kanavalta.

LinkedIn

Kerromme uusista työpaikoista ja jaamme Finavia-uutisia LinkedInissä. Täällä olemme paikalla erityisesti työnantajan roolissa.

Instagram

Auringonlaskun aikaan nousevat koneet, iltapäivävilinä porttialueella, tarinat kulissien takaa. Olemme sitä mieltä, että matkustaminen ja lentokenttäelämä ovat täynnä fiilistä. Fiilis tarttuu kuviin, joita voit ihastella virallisilla Helsinki Airport ja Finavia Instagram-tileillä. Finaviastaff -tilillä kuvaajina ovat omat työntekijämme ja pääset seuraamaan millaista on lentoaseman arki.

WeChat

QR-koodi Finavian WeChatille.

Sina Weibo

Weibossa palvelemme kiinalaisia matkustajia ja kerromme kiinankielellä, mitä Helsinki-Vantaalle kuuluu.

Youku

Tuotamme myös kiinalaiselle yleisölle suunnattuja pieniä ja suuria videotuotantoja ja jaamme ne YouTuben tapaan paikallisella Youku-kanavallamme.

Finavian sosiaalisen median kanavien moderointi:

Toivomme kanavissamme aktiivista keskustelua, mutta muistathan hyvän verkkokäyttäytymisen säännöt, kun vierailet Finavian sosiaalisen median kanavissa.

  • Kunnioita toisten mielipiteitä. Vaikka olisit eri mieltä, niin pidä keskustelu asiallisena.
  • Älä lisää sivuille kenenkään henkilötietoja, henkilökohtaisia yhteystietoja tai yksityiselämän tietoja.
  • Älä kiroile tai käytä asiatonta kieltä.
  • Ethän lähetä samaa viestiä moneen kertaan tai tahallisesti häiriköi muiden keskustelua.
  • Emme salli sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, kansallisuuteen, kieleen, ihonväriin tai muuhun vastaavaan kohdistuvaa loukkaavaa viestintää.
  • Emme salli puolueen, uskonnon, aatteen tai vastaavan mainostamista.
  • Emme salli kolmansien osapuolien palvelujen tai tuotteiden mainontaa, markkinointia ja myyntiä.
  • Emme salli lainvastaista sisältöä tai yllyttämistä laittomaan toimintaan.
  • Älä lisää epäasiallista sisältöä.
  • Kirjoitathan selkeää ja ymmärrettävää kieltä.

Finavia seuraa ja osallistuu harkinnanvaraisesti mukaan keskusteluun. Finavia varaa oikeuden poistaa kommentit, jotka eivät täytä sosiaalisen median ohjeistuksia. Ilmoitamme tarvittaessa laittomasta toiminnasta viranomaisille. Käyttäjän pääsy kanaville voidaan estää, mikäli hän rikkoo sääntöjä.