Skip navigation

Airpron toimitusjohtajaksi nimitetty Janne Hattula

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
19.12.2013 klo 10:00
Finavian tytärtyhtiö Airpron uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty restonomi Janne Hattula. Hattula aloittaa tehtävässä 1.2.2014. Hattula siirtyy Airprohon Blue1:n toimitusjohtajan tehtävistä.

Janne Hattulalla on yli 10 vuoden kokemus lentoliikennealalta SAS:n ja Blue1:n eri tehtävistä. Hattulalla on vahva tausta lentoliikennealalta ja lentoyhtiöasiakkaiden toimintatapojen hyvä tuntemus myös verkostolentoasemien näkökulmasta.

Airpron kannattavuuden parantaminen on uudelle toimitusjohtajalle tärkein tavoite. "Lentoyhtiöille tarjottavien palveluiden on oltava kilpailukykyisiä ja asiakkaan näkökulmasta mietittyjä, jotta voimme aidosti tukea asiakkaidemme liiketoimintaa sekä omalta osaltamme mahdollistaa lentoliikennettä verkostolentoasemilla. Tuottamalla kustannustehokkaita palveluita lentoliikenteelle voimme parantaa lentoliikenteen toimintaedellytyksiä erikokoisilla lentoasemilla Suomessa", sanoo Hattula.

Airpro Oy:n toimitusjohtajana ennen Janne Hattulaa toiminut Ari Haapanen jäi sairauslomalle 4.10.2013 alkaen eikä palaa enää tehtävään.

Ihmisiä & Ilmailua