Skip navigation

Helsingistä uusi suora reitti sykkivään Izmirin-kaupunkiin

Artikkeli julkaistu
22.11.2013 klo 11:56
Lentokone lentää meren yläpuolella.
Lentoyhtiö SunExpress avaa uuden reitin Helsinki-Vantaalta Turkin Izmiriin. Lennot käynnistetään toukokuussa 2014 Adnan Menderesin kentälle.

SunExpressin Izmirin-reitti tarjoaa suomalaisille uuden mahdollisuuden matkustaa aurinkoiseen ja tarunhohtoiseen Turkkiin. Turkoosinsinisen Aegean-meren rannalla sijaitseva Izmir on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki.

Izmir on loistava valinta kaupunkilomailijalle. Se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin shoppaajalle kuin kulttuurinnälkäisellekin matkustajalle. Lisäksi Çeşmen ja Kuşadasın upeat hiekkarannat löytyvät aivan Izmirin kupeesta.

Vilkkailla rantabulevardeilla voi aistia aitoa turkkilaista elämänmenoa. Kaupunki tunnetaan myös historiallisen Agoran ja Pagosin vuorella sijaitsevista Kadefikalen raunioista. Lähellä ovat myös kuuluisat antiikinaikaiset kaupungit Pergamon ja Efesos.

Adnan Menderesin kentältä on myös hyvät yhteydet muihin Turkin lomakohteisiin ja esimerkiksi Kreikan saaristoon kuten Samokselle ja Chiokselle.

Turkkilainen SunExpress-lentoyhtiö on Lufthansan ja Turkish Airlinesin omistama halpalentoyhtiö. Yhtiö on aikaisemmin operoinut Suomesta tilauslentoja. Izmiriin SunExpress lentää Boeing 737-koneilla.

Varaa lennot SunExpressin sivuilta

Matkustus