Skip navigation

Säästä aikaa lasketteluun ja hiihtämiseen – lähde Lappiin lentäen

Artikkeli julkaistu
30.01.2013 klo 13:28
Pohditko vielä, miten matkustaisit talvilomalla Lappiin? Helsinki-Vantaalta on hyvät lentoyhteydet suoraan suurten hiihtokeskusten ääreen.

Lentämällä talvilomakohteeseen säästät yksinkertaisesti kallisarvoista aikaa hiihtämiseen ja lasketteluun. Esimerkiksi Kittilään pääset Helsingistä lentämällä puolessatoista tunnissa.

Lentäminen on paitsi nopea kyytimuoto, myös vaivaton. Paluumatkalla voit huokaista helpotuksesta, ettei tarvitse ajaa pitkää matkaa pimeässä liukkailla teillä. Useista pohjoisen hiihtokeskuksista on lyhyt matka lentoasemalle. Voit hakea Lapin kenttien lentoyhteydet ja aikataulut kätevästi Finavian lentoreittipalvelusta.

Keski-Euroopan rinteisiin uusia lentoyhteyksiä

Jos suunnittelet talvireissua Keski-Eurooppaan, sujuva matkanteko alkaa Helsinki-Vantaalta. Hyviä lentokohteita ovat esimerkiksi Itävallan Salzburg, Sveitsin Geneve, Saksan Hannover ja Italian Milano. Euroopan-yhteydet voit tarkistaa nekin näppärästi Finavian lentoreittipalvelusta.

Tutustu ennen kentälle tuloa talvimatkailijan muistilistaan

Muistathan, että omat sukset ja lumilaudat voi kuljettaa mainiosti lentokoneen ruumassa.Tarkista lentoyhtiöltä, veloitetaanko palvelusta. Luethan myös etukäteen, mitä pakkausohjeissa sanotaan suksivoiteiden kuljettamisesta lentokoneessa. Ohjeet löydät talvimatkailijan muistilistasta.

Matkustus