Skip navigation

Uusi lentoyhtiö aloittaa liikennöinnin Helsinki-Vantaalle

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
19.12.2013 klo 08:25
Eurolot lentokone lentokentällä.
Puolalainen lentoyhtiö Eurolot.com käynnistää reittilennot Gdanskista Helsinkiin. Yhtiön ensilento saapuu Helsinki-Vantaalle 31. maaliskuuta 2014.

– Gdansk on paitsi tärkeä kaupunki suomalaiselle elinkeinoelämälle myös mielenkiintoinen vapaa-ajan kohde. Olemme iloisia, että tärkeä lentoyhteys Helsingistä tähän Puolan suurimpaan satamakaupunkiin avautuu vajaan vuoden tauon jälkeen uudelleen, sanoo lentoasemajohtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

Haapasaaren mukaan uuden lentoyhtiön tulo Suomen markkinoille on aina positiivinen asia ja edistää suomalaisten yhteyksiä maailmalle. Gdanskin-lennoilta on myös loistavat yhteydet 12 kohteeseen Aasiassa, mikä tukee myös Helsinki-Vantaan asemaa Pohjois-Euroopan johtavana vaihtokenttänä.

- Olemme Helsinki-Vantaalla saavuttamassa kaikkien aikojen ennätyksen, kun 15 miljoonan matkustajan raja menee tänään rikki.

Eurolot lentää Helsinkiin neljä kertaa viikossa Bombardier Q400 NextGen -koneilla. Lentoliput ovat myynnissä yhtiön internetsivuilla www.eurolot.com

Eurolot on perustettu vuonna 1996 operoimaan kansallisen lentoyhtiön, LOTin lentoja. Heinäkuusta 2011 alkaen yhtiö on toiminut itsenäisesti ensin kotimaanlentojen operaattorina ja vuodesta 2012 alkaen se on lentänyt myös ulkomaanlentoja Euroopan-kohteisiin. Tämän vuoden tammikuun alusta Eurlot on kuljettanut yli 160 000 matkustajaa 20:een eri kohteeseen.

Hae Helsinki-Vantaan reittilentoyhteyksiä

Matkustus