Skip navigation

Helsinki-Malmilla järjestetään suuri ilmailutapahtuma 16.-17.8.

Artikkeli julkaistu
07.08.2014 klo 21:00
Pieniä lentokoneita ja lennonjohtotorni Malmin lentokentällä.
Suomen suurin ilmailu- ja viihdetapahtuma palaa viiden vuoden tauon jälkeen Helsinki-Malmin lentoasemalle. Finland International Airshow tarjoaa  monipuolista viihdettä koko perheelle 16.–17.8.2014.

Tapahtuman vetonaulana ovat jännittävät lentonäytökset ja yleisölennätykset. Kävijöillä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua yleisölennätyksiin niin matkustajalentokoneella, helikoptereilla kuin kuumailmapallollakin.

Maanäyttelyssä esitellään monipuolinen kokoelma lentokoneita, helikoptereita ja muita ilmailuun liittyviä laitteita, sekä simulaattoreita ja tuulitunneleita.

Tapahtumassa esiintyy myös liuta suomalaisia huippuartisteja kuten Eppu Normaali, JVG ja Anna Abreu. Perheen pienimpiä tapahtuman aikana viihdyttää muun muassa Tivoli Sariola.

Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin elokuussa 2009 nimellä Helsinki International Airshow. Tuolloin tapahtuma houkutteli paikalle noin 72 000 henkeä ja samaa kävijämäärää odotetaan myös tänä vuonna. Tulossa on yksi kesän suurimmista yleisötapahtumista.

Tietoa ohjelmasta ja lipuista saat Finland International Airshown verkkosivuilta ja Facebook-sivuilta.

Finland International Airshown kotisivut

Lentonäytöstapahtuman aikana käytössä on ympäristöpalautenumero: +358 46 6259277.

Matkustus