Skip navigation

Helsinki-Vantaan uudistetut kokoustilat avattiin elokuussa

Artikkeli julkaistu
26.10.2014 klo 07:00
Kongressikeskus Helsingin lentokentällä.
Kongressikeskus [email protected] Airport koostuu kymmenestä helposti muunneltavasta tilasta.

Kongressikeskuksen palveluita on päivitetty asiakkaita kuunnellen.

Tiloja varataan usein lehdistö-, tiedotus- ja koulutustilaisuuksiin. Niitä voi varata myös sellaisiin iltatilaisuuksiin, joihin halutaan mukaan lentoaseman ainutlaatuista tunnelmaa.

– Erityisesti kiitotienäkymin varustettu Pohjanmaa-tila luo juhlaan ilmailun henkeä. Sen aulatilassa onnistuu juhlavakin illallisbuffet, SSP Finlandin kokous- ja vip-palveluista vastaava päällikkö Päivi Liesko mainitsee.

Kokouspaketit on hinnoiteltu joustavasti. Kolmen tunnin vuokra on edullisimmillaan 180 euroa.

Kokouslounaalla on tarjolla runsas salaattipöytä ja kaksi lämminruokavaihtoehtoa, sekä tietysti jälkiruoka. Lounas tarjoillaan uudessa, upeassa ruokailutilassa keskuksen alakerrassa.

Sijainti suoraan lentoasemalla säästää sekä aikaa että rahaa. Tehokas ajankäyttö ja nopea siirtyminen lennoille ovat monille kokousjärjestäjille avainasioita.

[email protected] Airport joustaa myös aukioloajoista.

Kokousasiakkaiden palveluita kehitetään koko ajan. VIP-palvelua on muun muassa se, että lähtöselvitys hoidetaan kokouksen aikana.

Vinkki häämatkaa suunnitteleville

Lentoaseman VIP-tilat sijaitsevat kokoustilojen yhteydessä.

Lähtevien matkustajien täyden palvelun VIP-pakettiin kuuluvat muun muassa kahvi- ja virvoketarjoilu, seurueen haku autoilta ja lähtöselvitys matkustajien puolesta. Matkustajat myös saatetaan turvatarkastuksen läpi. Tarvittaessa heille järjestetään myös yksityinen rajatarkastus.

Matkustus