Skip navigation

Japan Airlines juhli Helsinki-Tokio -reittinsä yksivuotispäivää

Artikkeli julkaistu
02.07.2014 klo 09:30
Pöytä, jolla on monenlaisia pieniä ruokia ja juomia.
Japan Airlines aloitti vuosi sitten päivittäiset lennot Helsingin ja Tokion välillä. Suosittu reitti tukee Finavian tavoitetta edistää Helsinki-Vantaan asemaa Pohjois-Euroopan johtavana vaihtokenttänä.

Japan Airlinesin operoiman Helsinki-Tokio -reitin yksivuotispäivää juhlittiin Helsinki-Vantaalla iloisissa tunnelmissa. Juhlapäivän kunniaksi matkustajille tarjoiltiin lentoasemalla cocktail-paloja ja kuohuvaa.

Reitti Helsingistä Tokioon on sekä työmatkaajien että lomalaisten suosiossa. Juhlapäivänkin lennolla oli mukana 186 matkustajaa, eli täysi koneellinen.

Helsinki-Vantaalla panostetaan vaihtomatkustajien palveluihin

Finavia on panostanut Helsinki-Vantaalla kansainvälisten, erityisesti aasialaisten vaihtomatkustajien, palveluihin. Muun muassa lentoaseman opasteet ja verkkosivut on käännetty myös japaniksi. Tämän lisäksi biometrisen passin omaavat japanilaiset voivat tehdä rajatarkastuksen sujuvasti ja helposti passiautomaatilla.

Helsinki-Vantaa on yksi Japanin ja Euroopan välisen liikenteen tärkeimmistä lentoasemista. Sen maantieteellinen sijainti mahdollistaa nopeimman ja suorimman reitin Aasian ja Euroopan välillä.

Vinkkejä vaihtomatkustajille

Matkustus