Skip navigation

Kauhavan lentoaseman yt-neuvottelut päätökseen

Artikkeli julkaistu
28.02.2014 klo 12:43
Finavia Oyj on käynyt Kauhavan lentoaseman henkilöstön kanssa yt-neuvotteluja helmikuun aikana. Puolustusvoimien päättäessä lakkauttaa Kauhavan Lentosotakoulun vuoden loppuun menneessä, päättyy myös Finavian toiminta Kauhavalla.

Kauhavan lentoaseman työntekijöiden työntekovelvollisuus päättyy vuoden loppuun mennessä tai viimeistään ensi vuoden alussa. Lentoaseman työntekijöille pyritään mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan uusia tehtäviä Finaviassa. Lisäksi työntekijöille on tarjolla Finavian muutoksenhallintaratkaisuja, kuten palkallinen irtisanomisaika ilman työvelvoitetta, kouluttautumiskorvaus sekä uudelleensijoitusvalmennusta.

Finavia tarjoaa ja kehittää lentoasema- ja lennonvarmistuspalveluja, joiden kulmakivinä ovat turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus. Finavia operoi Suomessa 25 lentoasemaa, joista Malmille, Halliin, Kauhavalle sekä Uttiin ei ole säännöllistä matkustajaliikennettä. Lentoasemien toiminta koostuu sotilasilmailusta, lentokoulutuksesta, yleisilmailusta ja viranomaislennoista.

Raportointi