Skip navigation

Kolme uutta reittiä Venäjälle

Artikkeli julkaistu
06.06.2014 klo 05:48
Lentokone nousee taivaalle.
Yhteydet Helsinki-Vantaalta Venäjälle paranevat entisestään, kun Finnair avaa suorat reitit Nizhny Novgorodiin, Samaraan ja Kazaniin. Lennot alkavat heinä- ja elokuun aikana.

Helsinki-Vantaan asema kansainvälisenä vaihtokenttänä vahvistuu entisestään, kun Finnair aloittaa suorat lennot Helsingin ja kolmen uuden Venäjän kohteen välillä. Lennoilta on hyvät yhteydet Finnairin Euroopan kohteisiin, mikä tarjoaa venäläisille matkustajille laajan reittiverkoston Helsingin kautta eri puolille maailmaa. Samalla paranevat myös suomalaisten ja eurooppalaisten matkustajien yhteydet Venäjälle.

Uudet reitit operoidaan Flyben Embraer E90 -koneilla.

Historiallinen Nizhny Novgorod on yksi Venäjän suurimmista kaupungeista ja kasvava IT-alan keskus sekä tärkeä hallinnollinen keskus. Kaupungin väkiluku on 1.2 miljoonaa asukasta. Nizhny Novgorodin lennot alkavat 25.heinäkuuta.

Samara on Samaran alueen pääkaupunki ja eteläisen Venäjän teollisuuskaupunki, jossa asuu 1.1 miljoonaa asukasta. Lennot Samaran Kurumotšin kansainväliselle lentoasemalle alkavat 7. elokuuta.

Tatarstanin tasavallan pääkaupungissa Kazanissa asuu 1.1 miljoonaa asukasta. Kaupunki on suuri teollisuuden, kaupan, liikenteen ja kulttuurin keskus. Lennot Kazaniin alkavat 18. elokuuta.

Hae aikatauluja ja lentoyhteyksiä Venäjälle

Matkustus