Skip navigation

Lähdössä Helsinki-Vantaalta 12.–16.2.? Katso tästä ruuhka-ajat ja hiihtolomalaisten vinkit.

Artikkeli julkaistu
11.02.2014 klo 07:04
Latu lumisessa metsässä.
Etelä-Suomen hiihtolomat käynnistyvät, ja Helsinki-Vantaalta on lähdössä runsaasti matkustajia lomailemaan Lapin ja Keski-Euroopan hiihtokohteisiin, etelän lämpöön ja kaupunkilomille.

Varaudu ruuhkiin ja tule ajoissa kentälle, jos lentosi lähtee:

  • 12.2. aamulla kello 7-10
  • 13.2. aamulla kello 7-10 tai kello 16–18
  • 14.2. aamulla kello 7-10 tai kello 16–18
  • 15.2. aamulla kello 7-10 tai 16–18
  • 16.2. aamulla kello 6-10.

Oman lennon aikataulut, pakkausohjeet, pysäköintihinnat ja vapaat parkkipaikat sekä lähtöselvitysajat, turvatarkastusohjeet ja palvelujen aukioloajat tarkistat helpoiten Lähden-sivultamme.

Lähden lennolle Helsinki-Vantaalta

Muista tämä hiihto- ja lumivarusteiden pakkaamisesta

Älä ota mukaan suksivoiteiden poistoaineita, fluoripitoisia suksivoiteita, lämmittimiä tai lukkosulia. Niiden kuljettaminen lentokoneessa on kielletty. Tarkista, ettei niitä ole jäänyt suksipusseihin.

Mainitse lumivyörypakkauksesta jo matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään lähtöselvityksessä, sillä sen kuljettamiselle on saatava lentoyhtiön lupa.

Kuljeta lumivyöryreppu ja patruunat yhdessä. Voit viedä ne mukanasi matkustamoon tai pakata ruumatavaraan. Huomaa, että pelastuspakkauksessa olevien turvatyynyjen on oltava varustettu paineenalennusventtiilein.

Pakkaa sukset ja laudat niille tarkoitettuun kuljetuspussiin. Poista kaikki vanhat matkatavaralipukkeet ja irtoremmit. Sido hihnat ja muut nauhat yhteen, jotta ne eivät takerru matkatavarakuljettimiin.

Lomalta paluu

Paluuruuhkaa on tiedossa matkatavaran luovutuksessa 17.–23. helmikuuta. Oman lennon aikataulutiedot, pysäköinti- ja joukkoliikennetiedot sekä palvelujen aukioloajat saat kätevästi Saavun-sivultamme.

Saavun lennolta

Jos tulet vastaan lomalaisia, katso lentotiedot, pysäköintiohjeet ja palvelut Tuon / Haen matkustajia -sivultamme.

Tulen vastaan matkustajia

Lue myös

Forex: Laskettelu on edullisinta Itä-Euroopassa

Lomarengas: Lapin hiihtokeskuksissa on vielä tilaa hiihtolomaviikoilla