Skip navigation

Lentoasemien pysäköintihinnat muuttuvat 1.7. alkaen

Artikkeli julkaistu
23.06.2014 klo 06:11
Lenkenttä liikennemerkki lentokentän ulkopuolella.
Lentoasemien pysäköintihinnastot uudistuvat 1. heinäkuuta 2014 alkaen. Pysäköintihinnat muuttuvat sekä tunti- että vuorokausihintojen osalta. Uudet hinnat löytyvät kunkin lentoaseman kotisivulta Lähden- ja Haen/Saatan matkustajia -sivuilta.

Asiakkaat maksavat vanhan hinnaston mukaista maksua 30.6.2014 asti ja sen jälkeen 1.7.2014 alkaen uuden hinnaston mukaisen maksun.

  • Esimerkki: Jos pysäköinti alkaa 21.6. ja päättyy 2.7., asiakas maksaa kesäkuun loppuun asti vanhan hinnaston mukaista maksua ja heinäkuun alusta lukien uuden hinnaston mukaista maksua.

 Lämpötolpan palvelumaksu on muutoksen jälkeen kaikilla Finavian lentoasemilla sama: 15 euroa/kerta. Oulun lentoasemalla lämpötolppa sisältyy P1-alueen hintaan. Lisätietoja lämpötolpan käytöstä saat paikalliselta lentoasemalta.

Myös lyhytaikaisen pysäköinnin hinnoittelu on yhtenäistetty kaikilla kentillä. Jatkossa puomitetuilla alueilla on voimassa 20 minuutin ilmainen läpiajo. Ennakkomaksualueilla saa pysäköidä kiekolla 30 minuutin ajan veloituksetta.

Finavian pysäköintialueille on mahdollista tehdä myös vuosisopimus. Siitä saat lisätietoja kunkin lentoaseman neuvonnasta.

Edellisen kerran pysäköintihintoja on muutettu neljä vuotta sitten.

 Nämä muutokset eivät koske Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintiä.

 

Matkustus