Skip navigation

Lisää lentoja Moskovaan huhtikuusta alkaen

Artikkeli julkaistu
02.04.2014 klo 10:38
Ihmisiä maanalaisella juna-asemalla Moskovassa.
Kun lentoyhtiö S7 aloittaa lennot Moskovan Domodedovon kentältä Helsinkiin 26. huhtikuuta, vahvistuu Helsinki-Vantaan asema kansainvälisenä vaihtokenttänä. Samalla suomalaisten ja eurooppalaisten matkustajien yhteydet Venäjälle paranevat entisestään.

S7 on Oneworld-liittymän jäsen, mikä tarjoaa myös venäläisille kattavan reittiverkoston Helsingin kautta ympäri maailmaa.

- Venäläiset matkustavat paljon ja Helsinki on suosittu ulkomaankohde Moskovasta. Lentoyhteyksiä ei tähän mennessä ole ollut riittävästi kysyntään nähden, sanoo S7:n strategiajohtaja Vadim Besperstov.

Besperstovin omat suosikkikohteet Venäjällä ovat Moskova, Kazan ja Sotshi.

- Moskovassa voit yhdistää matkaasi kulttuurin ja viihteen. Kaupunki tarjoaa Venäjän parhaimmat teatterit kuten Bolshoin. Sen yöelämä kuluu Euroopan vilkkaimppin.

Kazania Besperstov mainostaa kiinnostavana ja historiallisena kohteena, jossa on hieno linnoitettu keskusta. Shotshissa on paljon näkemistä ja kokemista sekä kesällä että talvella. Olympia-kisojen ansiosta kaupungissa on nyt toimiva infrastruktuuri.

Moskovan ja Helsingin välillä useita lentoja joka päivä

S7 lentää Moskova-Helsinki-väliä joka päivä. Lento saapuu Helsinki-Vantaalle kello 12.05 ja lähtee Moskovaan kello 12.45. Helsinki-Vantaalla S7 liikennöi terminaali 2:sta. Lentoliput ovat jo myynnissä yhtiön kotisivuilla.

Moskovaan Sheremetyevon kentälle liikennöivät entuudestaan Aeroflot ja Finnair.

Aikaisemmin Suomen ja Venäjän välinen lentoliikennesopimus mahdollisti Moskovan-reitilä vain yhden yhtiön operoinnin kummstakin maasta. Viime vuoden lokakuussa uudistettu sopimus teki mahdolliseksi uuden lentoyhtiön tulon markkinoille.

Hae aikatauluja ja yhteyksiä Moskovaan

 

Matkustus