Skip navigation

LOEWE lennähti Helsinki-Vantaalle

Artikkeli julkaistu
13.12.2014 klo 07:00
Portilla 34 palveleva Boutique-myymälä tarjoaa nyt myös LOEWEn luksuslaukkuja. 

Helsinki-Vantaan Boutique-myymälän hyllyiltä löytyy edustava kokoelma markkinoiden halutuimpia brändejä. Yksi näistä on espanjalainen LOEWE.

Espanjan maineikkain eksklusiivisiin nahkatuotteisiin erikoistunut muotitalo tunnetaan erityisesti nahkalaukuistaan, mutta myös laadukkaista vaatteistaan, asusteistaan ja sisustustuotteistaan.

Helsinki-Vantaan myymälässä brändiä edustavat toinen toistaan upeammat laukut. Niitä yhdistävät espanjalaisbrändille tyypilliset ominaisuudet: puhdaslinjaisuus, käytännöllisyys, erityisyys ja korkea laatu.

– Laadun takana on tinkimätön tuotanto sekä Jonathan Andersonin, LOEWEn luovan johtajan, tuore ja nuorekas näkemys, myymälää pyörittävästä World Duty Free Groupista kerrotaan.

Ytimessä naisten luksuslaukut

LOEWE perustettiin Madridissa vuonna 1846. Perustajina oli ryhmä artesaaneja, joiden ainutlaatuinen tietotaito on kulkeutunut  sukupolvelta toiselle vuosisatojen ajan, aina näihin päiviin saakka. 

Brändin sydämessä ovat käsityö, innovatiivisuus ja tinkimättömyys.

Yrityksen liiketoiminta alkoi Espanjan kuningashuoneelle, aristokraateille ja varakkaille miehille valmistetuilla tilaustuotteilla, kuten asiakirjakoteloilla, eksklusiivisilla matkalaukuilla sekä sikarikoteloilla. 

Nykyään liiketoiminnan ytimessä ovat naisten luksuslaukut.

Suoranaisen ikonin asemaan ovat nousseet muun muassa naisten vapautumisen symboliksi syntynyt Amazona bag vuodelta 1975 sekä 80-luvun lapsi, Flamenco Bag. Näitä klassikoita valmistetaan ja myydään edelleen.

Tutustu Boutique-myymälään

Kaikki Helsinki-Vantaan myymälät

Matkustus