Skip navigation

Norwegianilla jo viisi miljoonaa matkustajaa Suomessa

Artikkeli julkaistu
17.06.2014 klo 11:00
Norwegianin lentokone nousee.
Norwegian juhli tänään Helsinki-Vantaan lentoasemalla viiden miljoonan matkustajan merkkipaalun ylittymistä Suomessa. Yhtiö aloitti lennot Helsingistä vuonna 2010 ja on sen jälkeen avannut säännöllisesti uusia reittejä. Tällä hetkellä Norwegian operoi 37 reittiä Suomesta.

Norwegianin tukikohta Helsingissä avattiin vuonna 2011 ja tällä hetkellä yhtiö operoi Suomesta kaikkiaan 37 kohteeseen. Helsingistä Norwegian operoi 28 ulkomaan kohteeseen ja neljään kotimaan kohteeseen.

Suomesta lähtevien suorien lentojen lisäksi vapaa-ajan ja liikematkustajien on mahdollista hyödyntää Norwegianin kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Thaimaahan Tukholman, Oslon ja Kööpenhaminan kautta.

– Norwegian on otettu hyvin vastaan Suomessa ja meillä on nyt vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Olen kiitollinen kaikille suomalaisille asiakkaille, jotka lentävät Norwegianilla ja arvostavat reittiverkostoamme, edullisia lentohintojamme sekä lentolaivastoamme, joka on yksi Euroopan nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

– Olemme erittäin iloisia Norwegianin läsnäolosta Suomessa sekä yhtiön tarjoamasta reittiverkostosta. Norwegianin suorat lennot suosittuihin kohteisiin ja edulliset hinnat saavat tunnustusta suomalaisilta asiakkailta, sanoo johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Communications Manager, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin +358 40 545 6163

 

Matkustus