Skip navigation

Uusi Premium Lounge hemmottelee matkustajia

Artikkeli julkaistu
21.08.2014 klo 05:39
Finnairin premium lounge.
Helsinki-Vantaan lentoaseman lounge-tilat uudistuvat. Finnair Loungen lisäksi kaukolentojen matkustajia palvelee nyt täysin uusi, suomalaista designia huokuva tasokas Finnair Premium Lounge.

Elokuun alussa avatun Finnair Premium Loungen suunnittelusta vastaa helsinkiläinen sisustusarkkitehtitoimisto Vertti Kivi & Co. Klassinen pohjoismainen muotoilu, suomalainen luonto sekä vuorokauden- ja vuodenaikojen mukaan muuttuvat valot, värit ja videoinstallaatiot luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman.

Suomalaisen designin, kuten Marimekon, Iittalan ja Eero Saarisen, lisäksi matkustajat saavat nauttia laadukkaista makuelämyksistä.

Finnair Premium Lounge on tarkoitettu yksinomaan Finnair Plus Platinum- ja Gold -jäsenille sekä oneworld Emerald- ja Sapphire -korttien haltijoille. Tila palvelee kerralla yhteensä 122 matkustajaa.

Laajempien Finnair Lounge -tilojen palveluista pääsevät nauttimaan Business-luokan matkustajien lisäksi kaikki matkustajat 48 euron hintaan.

Yksityiset suihkuhuoneet ja sauna viimeistelevät matkustuskokemuksen

Finnair Lounge- ja Premium Lounge -tilojen viimeistely ja uudistus jatkuvat vaiheittain tulevina kuukausina. Elokuun viimeisellä viikolla tiloihin valmistuvat suomalainen sauna ja uudet yksityiset suihkuhuoneet, jotka ovat avoinna sekä Lounge- että Premium Lounge -asiakkaille.

Syksyn 2014 aikana alueelle valmistuu myös upea vastaanottoalue sekä korkeatasoinen myymälä.

Finnair Lounge- ja Premium Lounge -tilat palvelevat matkustajia porttialueella 36–37.

Schengen-alueella Finnair Lounge -remontti jatkuu

Heinäkuussa alkanut Schengen-alueella sijaitsevan Finnair Loungen remontti jatkuu syksyn puoliväliin. Uudistetussa loungessa tulee olemaan noin 280 henkilöpaikkaa – jopa 40 % enemmän kuin ennen remonttia. Uutena palveluna tarjolla on yksityiset suihkuhuoneet.

Uudistetun Schengen-alueen Finnair Loungen sisäänkäynti 3. kerrokseen on portin 23 kohdalla.

Finnair Lounge ja Premium Lounge non-Schengen-alueella
Jokamiehen lounge: Kainuu-tila
Kaikki Helsinki-Vantaan lounget

Matkustus