Skip navigation

Vietätkö lomasi mieluummin tien vai paikan päällä?

Artikkeli julkaistu
07.06.2014 klo 05:39
Lentokoneita Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
Helsingin ja Lapin välinen matka taittuu lentäen reilussa tunnissa, autolla aikaa kuluu päivä.

Kun lentokone on täysi, yksi matkustaja kuluttaa polttoainetta 100 kilometrillä alle kolme litraa. Nopea lento on siis varteenotettava vaihtoehto myös ympäristön näkökulmasta.

Lapin kesä ja yöttömät yöt houkuttelevat maahamme ulkomaalaisia – ihan niin kuin Toscana, Aurinkorannikko ja Kreetan saaristo vetävät puoleensa meitä talven Suomessa värjötelleitä. Matka muualle on aina lupaus vaihtelusta, jostakin erilaisesta ja eksoottisestakin. Loma piristää.

Meillä nykysuomalaisilla on maailma ulottuvillamme. Kesäksi Helsinki-Vantaalta aukesivat näppärät reitit esimerkiksi Pisaan ja Biarritziin. Olemme myös toivottaneet tervetulleeksi Helsinki-Vantaalle kokonaan uuden lentoyhtiön: S7 lentää päivittäin Moskovaan.

Moomin Shopin myymälä Helsinki-Vantaalla tuo hymyn huulille. Meitä finavialaisia hymyilyttää myös se, että kesän aikana pääsemme tarjoamaan ensimmäisiä maistiaisia uudistuvasta ostosmaailmastamme. Lapsillekin meillä on iloisia uutisia: Turun, Oulun, Rovaniemen ja Kittilän lentoasemille on avattu uudet, hauskat leikkipaikat.

Aurinkoista kesää!
 

Matkustus Kehitys