Skip navigation

Apteekin ja Alkon poikkeusaukioloajat 20.–21.1.

Artikkeli julkaistu
19.01.2015 klo 12:43
Apteekin edusta Helsinki-Vantaa lentoaseman saapuvissa.
Saapuvat 2A -aulassa sijaitsevat Apteekki ja Alko siirtyvät noin 50 metrin päähän nykysijainnistaan. Apteekki on muuton aikana suurimmaksi osaksi auki ja pyrkii palvelemaan matkustajia normaalisti. Alko on suljettu 20.-21.1. ja avautuu jälleen 22.1. iltapäivällä.

Myymälät siirtyvät Saapuvat 2A -aulassa uudistustöiden vuoksi. Alko ja Apteekki löytyvät samasta aulasta jatkossakin, noin 50 metrin päässä nykysijainnistaan.

Portilla 27 sijaitseva Apteekin palvelupiste on avoinna normaalisti.

Myös Change Groupin valuutanvaihtopiste siirtyy Saapuvat 2A -aulassa. Piste siirtyy väliaikaisesti noin 30 metrin päähän nykysijainnistaan aulan ulko-oven viereen.

Saapuvat 2A -aula uudistuu

Helsinki-Vantaan terminaali 2:ssa sijaitseva Saapuvat 2A -aula kokee kevään aikana muodonmuutoksen. Alueen uudistustyöt käynnistyivät marraskuussa 2014.

Uudistuksen myötä Helsinki-Vantaan palvelutarjonta saapuville matkustajille paranee. Palveluita keskitetään niin, että asiointi ja poistuminen lentoasemalta ovat entistä sujuvampaa. Lisäksi alueelle rakennetaan laaja ja monipuolinen ravintolamaailma.

Uudistuksen ensimmäinen vaihe oli Saapuvat 2A -aulan edustalla olevan ulko-oven kunnostus loppuvuonna 2014.

Kaikki uudistustyöt pyritään tekemään niin, että ne aiheuttavat matkustajille mahdollisimman vähän häiriötä. Pahoittelemme kuitenkin töistä mahdollisesti koituvaa haittaa.

Lue lisää Saapuvat 2A:n uudistuksesta

Matkustus