Hyppää pääsisältöön

Bongaa joululentokone Helsinki-Vantaalla

Julkaistu
12.12.2015 klo 07:00
Airberlinin joulun värein koristeltu lentokone, #flyinghomeforchristmas, lentää Euroopan taivaalla jo viidettä kertaa.

Tänä vuonna airberlinin lentokoneen molempia kylkiä koristavat maailmankuulun sveitsiläisen suklaavalmistajan Lindtinjoulupukkihahmot. HELLO-sarjan joulupukit cooleine aurinkolaseineen ovat kooltaan 3,1 x 3,5 metriä.

Itse konekin näyttää siltä, kuin se olisi juuri nauttinut palan herkullista suklaata!

– Tänäkin jouluna haluamme tuoda ihmisiä yhteen ja tehdä heidän matkastaan jouluksi kotiin tai jonnekin muualle vähän makeamman ja ikimuistoisen, airberlinin markkinointiviestinnästä vastaava johtaja Tade Peters kertoo.

Koneen ensilento suuntautui Helsinkiin jo marraskuun lopulla. Tästä lähtien kone käy kääntymässä Helsinki-Vantaalla – joka sesonkiin sopivasti on nimetty viralliseksi Santa’s Gateway -asemaksi – parin päivän välein aina tammikuun alkuun saakka.

Joulukone on uudenkarhea Airbus A320 -kone, johon on huolellisen puhdistuksen ja kiillotuksen jälkeen teipattu ilmailukäyttöön hyväksytyt ja erityisen hyvin auringon uv-säteilyä kestävät joulupukkiteippaukset.

Bisnesluokassa tarjoillaan erityisesti joulukonetta varten suunniteltuja Lindtin suklaasydämiä, joita valmistetaan 1,2 miljoonaa kappaletta vain tätä tarkoitusta varten.

Joulukuusi ilmaiseksi mukaan airberlinin lennoille

Tänäkin vuonna airberlinillä voi kuljettaa ilmaiseksi joulukuusen. Korkeintaan kaksimetrinen kuusi pitää pakata kuljetusverkkoon, ja kuljetus varata viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä puhelinnumerosta +49 30 3434 3434.

Postaamalla kuvan voit voittaa matkalahjakortin

Airberlinin sivujen joulukalenterista avautuu jouluun saakka houkuttelevia tarjouksia. Lisäksi kaikki, jotka julkaisevat kuvan joulukoneesta airberlinin sosiaalisen median kanavilla tunnuksella #flyinghomeforchristmas osallistuvat matkalahjakorttien arvontaan.

Taden joulun toivelahja on pieni, mutta äänekäs:

– Tämä on ensimmäinen vuosi kun meitä on kolme joulukuusen ympärillä. Tyttäreni on paras joululahjani ikinä, Tade hymyilee.

Lisätietoja: airberlin.com/christmas

Ihmisiä & Ilmailua Matkustus