Skip navigation

GoSleep-uniputket nyt porteilla 31 ja 37

Artikkeli julkaistu
01.06.2015 klo 06:21
GoSleep-unimunia rivissä.
Rauhallinen GoSleep-lepoalue takaa täydellisen rentoutumishetken portilla 31. Portilla 37 palvelua voi kokeilla maksutta. Helsinki-Vantaa tarjoaa GoSleep-uniputket ensimmäisenä lentoasemana Euroopassa.

GoSleep-uniputket saapuivat Helsinki-Vantaalle helmikuussa 2015. Muutaman kuukauden testikäytön perusteella palvelu on nyt sijoitettu uusille alueille porteille 31 ja 37.

Portilla 31 sijaitsee GoSleep-lepoalue, jonka rauhallinen sijainti ja saatavilla olevat tyynyt ja peitot takaavat täydellisen rentoutumishetken. Lepoalueella palvelua voi kokeilla nyt tutustumishintaan 5€/tunti.

Portilla 37 matkustajat voivat tutustua uniputkiin maksutta.

Mikä uniputki?

GoSleep on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä hektisen lentoaseman vilskeessä. Matkustaja voi levätä muiden katseilta ja hälyltä suojassa ergonomisella, sängyksi muuntuvalla istuimella.

GoSleep on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä hektisen lentoaseman vilskeessä.

GoSleep on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä hektisen lentoaseman vilskeessä.Käsimatkatavarat säilyvät levon aikana istuimen alla. Vedettävä kupu puolestaan eristää ympäristöstä ääntä ja valoa. Istuimesta löytyy myös pistorasia. GoSleep-uniputki käykin hyvin myös rauhallisesta työtilasta.

Helsinki-Vantaa tarjoaa palvelun ensimmäisenä lentoasemana Euroopassa. Tämä vahvistaa sen asemaa maailman uniystävällisimpien lentoasemien joukossa. Lentoasemien lepo- ja nukkumismahdollisuuksia arvioiva Sleepinginairports.com valitsi Helsinki-Vantaan maailman 3. uniystävällisimmäksi lentoasemaksi vuonna 2014.

GoSleep: sijainti ja aukioloajat (portti 31)

GoSleep: sijainti ja aukioloajat (portti 37)

Matkustus