Skip navigation

Häämatkalle uusiin kohteisiin

Artikkeli julkaistu
23.04.2015 klo 10:00
The interior of VIP President terminal in Helsinki Airport.
Miltä kuulostaa: Vihkiminen lentoasemalla ja siitä suoraan häämatkalle? Entä mitkä ovat suosituimmat häämatkakohteet nykyään?

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n CongressVIP-tiloissa järjestetään vuosittain useita häätilaisuuksia.

VIP President -tiloissa voi järjestää isonkin seurueen hääjuhlat. Suomalaisella designilla sisustetusta tilasta on ainutlaatuiset kiitoratanäkymät. Häämatkalle pääsee kätevästi saman tien.

Helsinki-Vantaan VIP-honeymoon-pakettiin sisältyy hääparin lähtöselvitys, matkatavaroista huolehtiminen, turva- ja tarvittaessa rajatarkastus sekä saattaminen koneelle. Paketti sisältää myös kakkukahvitarjoilun, kuohuviinilasillisen ja kukkakimpun.

Häät lentoasemalla

Lisätietoja saat osoitteesta [email protected] tai p. 0207 629 732.

Kurkista VIP Presidentin tiloihin 

Suosituimmat häämatkakohteet

– Intian valtameren paratiisisaaret Mauritius, Malediivit ja Seychellit ovat kestosuosikkeja. Lomailu palmujen katveessa on tehty helpoksi tasokkaissa hotelleissa, joissa häämatkalaiset otetaan hienosti huomioon, Helin Matkojen toimitusjohtaja Lea Simpanen vahvistaa.

Myös Thaimaa on suosittu kohde, samoin Euroopan iki-ihanat Pariisi ja Rooma. Nykyään moni ulottaa matkansa Havaijille tai Karibialle, jossa suosikeiksi ovat nousseet Aruba ja Curaçao sekä näiden yhdistäminen.

– Afrikan kohteet ovat myös entistä suositumpia. Esimerkiksi Tansaniassa safarin voi yhdistää romanttiseen rantalomaan Sansibarissa, Simpanen vinkkaa.

Etelä-Afrikan Kapkaupunki tarjoaa sopivassa suhteessa seikkailua ja nautiskelua. Pöytävuoren laelta voi laskeutua loikoilemaan rannalle, ja monet kiinnostavat safarikohteet ovat käden ulottuvilla. Ylellisimmät safarilodget ovat kaukana telttamajoituksesta. Samalla matkalla voi helposti piipahtaa myös Mauritiuksella.

Naimisiin ulkomailla

Ulkomailla avioituminen säästää sekä aikaa että rahaa, ja on entistä suositumpaa. Esimerkiksi Italiassa moni matkanjärjestäjä on erikoistunut häihin liittyvien paperitöiden ja käytännön järjestelyjen hoitamiseen.

Suosittujen kohteiden hotelleissa työskentelee oma hääsuunnittelija. Monista hotelleista tuoreet hääparit voivat saada myös tuntuvia alennuksia. Rauhaa rakastava valitsee vain aikuisille tarkoitetun hotellin.

Matkustus