Skip navigation

På bröllopsresa till nya resmål

Article published
23.04.2015 kl 10:00
VIP President terminaalin sisäpuoli.
Hur låter det här:vigsel på flygplatsen och därifrån direkt på bröllopsresa?Och vilka är de populäraste bröllopsresmålen just nu?

I Congress VIP-lokalerna i terminal 2 på Helsingfors-Vanda flygplats anordnas varje år ett flertal bröllopsevenemang.

I VIP President-lokalerna kan du anordna en bröllopsfest även för ett större sällskap. Lokalerna är inredda med finländsk design och har unik utsikt över startbanorna. Direkt efter bröllopsfesten åker ni bekvämt på bröllopsresa.

I Helsingfors-Vandas VIP-honeymoon-paket ingår incheckning för brudparet, bagagehantering, säkerhetskontroll och vid behov gränskontroll samt eskort till planet.Paketet innefattar även kaffe och tårta, ett glas mousserande vin och en blombukett.

Bröllop på flygplatsen

För närmare information, kontakta [email protected] eller ring 0207 629 732.

Ta en titt på VIP President-lokalerna

De populäraste bröllopsresmålen

– Paradisöarna Mauritius, Maldiverna och Seychellerna i Indiska oceanen är stående favoriter. Det är enkelt att semestra under palmerna i förstklassiga hotell som tar särskild hänsyn till bröllopsresenärer, bekräftar vd Lea Simpanen på researrangören Helin Matkat.

Thailand är också en populär destination, liksom alltid lika härliga Paris och Rom i Europa. I dag reser även många till Hawaii eller Karibien, där Aruba och Curaçao eller en kombination av dessa har blivit uppskattade resmål.

– De afrikanska resmålen blir också allt populärare. Exempelvis i Tanzania kan man kombinera en safari med en romantisk strandsemester i Zanzibar, tipsar Simpanen.

Kapstaden i Sydafrika erbjuder en lämplig blandning av äventyr och njutning.Allt från ett besök på Taffelberget till avkoppling på stranden, och här finns även många intressanta safarialternativ nära till hands.De mest exklusiva safari lodgerna är något helt annat än övernattning i tält.Under samma resa kan man även göra en avstickare till Mauritius.

Att gifta sig utomlands

Att gifta sig utomlands sparar både tid och pengar, och det har blivit ett allt populärare alternativ.Till exempel i Italien har många researrangörer specialiserat sig på att sköta pappersarbetet och de praktiska bröllopsarrangemangen.

På de populära resmålen har hotellen egna bröllopskoordinatorer. Flera hotell erbjuder även nygifta betydande förmåner. Den som vill ha lugn och ro väljer ett hotell endast för vuxna.

Resa