Skip navigation

Helsinki-Vantaalla taideperformanssi 26.3.2015

Artikkeli julkaistu
24.03.2015 klo 08:10
Oletko lentoasemalla torstaina 26.3. kello 13–14? Matkustajilla silloin mahdollisuus viettää hieman erilainen hetki ennen lennolle lähtöä, kun taidelentoasemana tunnettu Helsinki-Vantaa tarjoaa lähtöporttialueella Sibelius Akatemian Sävelpajan oopperaperfomanssiesityksen.

Sävelpajan opiskelijat esiintyvät ensin Euroopan-lentojen alueella porttien 27–29 luona ja sen jälkeen kaukolentojen alueella porteilla 34–35.

Mukana on hauskoja kuoron, klarinetin ja solistien osuuksia ja jopa pieni leikkisä sävelletty säestysjakso kannettaville tietokoneille ja älypuhelimille. Molemmat teokset ovat kestoltaan lyhyitä, vain noin 10 minuuttia.

Ennen esitystä tai sen jälkeen voit piipahtaa vielä taidegalleriassamme, jossa on suomalaisen säveltäjämestari Jean S. Sibeliuksen 150-juhlavuoden kunniaksi avattu Aho & Soldanin valokuvanäyttely ”Sibelius & kuvia Suomesta”.

Taidegalleria sijaitsee porteilla 37a-e. Näyttely on avoinna ympäri vuorokauden ja sisäänpääsy on vapaa kaikille matkustajille, joiden lento lähtee porteilta 32-38.

Tervetuloa!

Matkustus