Skip navigation

Helsinki-Vantaalle avataan kesäksi kuusi uutta ravintolaa ja baaria

Artikkeli julkaistu
01.05.2015 klo 06:00
Lentoasemalla hemmotellaan nyt hyvä ruuan ja viinin ystäviä. Ovensa avaavat skandinaavinen á la carte -ravintola, luomu- ja lähiruokaan keskittynyt bistro sekä kaksi uutta hampurilaisravintolaa. Kevään tulokkaita ovat arktinen näköalabaari ja uudistunut viinibaari.

Jäätäviä drinkkejä vai ostereita ja samppanjaa?

Euroopan- ja kotimaanlentojen alueella sijaitseva näköalabaari Arctic Bar (portti 30) tuo Helsinki-Vantaalle uusia, pohjoismaisia elämyksiä.Vaaleasävyisessä sisustuksessa on paljon puuta, ja ruokalistalta löytyy tuttuja skandinaavisiaherkkuja sekä jäätäviä cocktaileja.

Pohjolan säähän voi ottaa tuntumaa lasiseinien reunustamalla ulkoterassilla, josta on näköala kiitotielle.

Suosittu viinibaarimme Wine & View (portti 26) kiinnittää huomion designillaan. Sisääntulon led-seinän tuhannet poreilevat kuplat houkuttelevat istahtamaan uniikisti muotoillulle baaritiskille.

Scandinavian Taste Barissa tarjoillaan asiakkaiden toiveiden mukaisia herkkulautasia (4,90 euroa/100 g).Valinnanvara ulottuu mätitoastista smetanan kera saunapalvattuun naudan entrecôteen.

Laadukasta, kansainvälistä viinilistaa täydentää ainutlaatuinen kellarivalikoima, johon voi tutustua 4 cl annoslaseittain. Valikoimassa on myös sesongin mukaan vaihtuvaa olutta ja siidereitä.

Torstaisin on Wine & View’n osteripäivä. Merenraikkaita normandialaisia ostereita on saatavilla niin pitkään kuin tavaraa riittää.

Ravintoloissa on nyt mistä valita

Toukokuun loppupuolella kaukolentojen alueelle avataan Nordic Kitchen ja Burger King. Ne muodostavat yhdessä kokonaisen ravintolamaailman, vaikkakin ravintoloilla on erilliset istuinalueet. Ravintolamaailma löytyy porttialueelta 34–35.

Nordic Kitchen keskittyy skandinaavisiin raaka-aineisiin. Ravintolassa on sekä à la carte- että delipuoli. Viereen avataan maailman toiseksi suurimman hampurilaisketjun ravintola, Burger King.

Kesäkuun lopulla terminaali 2:n tuloaulassa avataan Bistrot ja toinen Burger King. Molemmat ravintolavat palvelevat kaikkia lentoasemalla asioivia, sillä ne sijaitsevat ennen turvatarkastusta sijaitsevalla alueella.

Bistrot’sta saa herkullista ja laadukasta ruokaa ripeällä otteella. Leivät leivotaan itse, ja ruokalistalta löytyy paljon luomua ja lähiruokaa. Vierekkäisten ravintoloiden istuinalue on yhteinen.

Tervetuloa tutustumaan!

Tästä näet kaikki Helsinki-Vantaan kahvilat, ravintolat ja baarit

Matkustus