Hyppää pääsisältöön

Helsinki-Vantaalta lisää lentoja Yhdysvaltoihin: Miami ja Chicago

Julkaistu
03.10.2015 klo 06:00
Finnair lisää lentoja Pohjois-Amerikkaan. Kesäkaudella 2016 Chicagoon lennetään viidesti viikossa. Miamiin lennetään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden ensi huhtikuusta alkaen.

Miami, joka on ollut Finnairin talvikohteena vuodesta 2014, on ollut pohjoismaisten asiakkaiden suosiossa. Kaupunki on portti Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä, ja se tarjoaa upeita rantoja, art deco- arkkitehtuuria, ostosmahdollisuuksia, kulinaarisia elämyksiä, urheilua ja rentoa tekemistä koko perheelle.

Miami on Finnairin uusi kesäkohde huhtikuusta 2016 lähtien, ja Finnair lentää jatkossa Miamiin ympäri vuoden kolme kertaa viikossa, maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Finnairin oneworld-kumppani American Airlines tarjoaa Miamista erinomaiset yhteydet Karibialle ja Väli- ja Etelä-Amerikkaan.

Chicago jatkaa Finnairin kesäkohteena kesällä 2016, ja Finnair lentää sinne ensi kesänä viidesti viikossa, maanantaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Chicago on tunnettu arkkitehtuuristaan, urheilujoukkueistaan ja ostosmahdollisuuksistaan, ja kaupungista on muodostunut myös kulinaristien suosima kohde. American Airlines tarjoaa Chicagosta erinomaiset jatkoyhteydet muualle Yhdysvaltoihin.

Yhdellä vaihdolla Helsinki-Vantaalta kymmeniin Amerikan kohteisiin

Finnairin Chicagon ja Miamin lennot ovat osa yhtiön Pohjois-Atlantin liikennettä koskevaa yhteistyöhanketta, jossa ovat mukana British Airways, Iberia, American Airlines ja US Airways.

Yhteistyön ansiosta Helsingistä pääsee kymmeniin Pohjois-Amerikan kaupunkeihin aina Vancouverista Charlotteen yhdellä vaihdolla.

Hae lentoyhteyksiä Pohjois-Amerikkaan

Lähde: Finnair

Matkustus