Skip navigation

Järvi-Suomen parhaat kiertomatkat

Artikkeli julkaistu
05.02.2015 klo 12:31
Lakeland Routes –kiertomatkat ovat suomalaisille ja kansainvälisille matkailijoille suunnattuja omatoimimatkoja.

Kaikilla kierroksilla on omaleimainen teema ja luvassa on Helsingin ja Järvi-Suomen parhaita sauna-, kulttuuri-, ruoka-, perhe- ja luontokohteita alueiden matkailutoimistojen kokoamina. Alla esitelty neljä kierrosta, jotka ovat kukin pituudeltaan noin 1300-1400 kilometriä.

Kulttuurin ystäville

Helsingin ja Järvi-Suomen kiertomatka kulttuurinystäville on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut paikallisista ihmisistä, paikallisesta elämäntavasta, kulttuurista ja historiasta sekä kulttuurikohteista ja -tapahtumista. Jos arvostat laadukkaita, aitoja ja persoonallisia asioita, kauniita maisemia, paikallista ruokaa ja erikoisuuksia sekä hyvää palvelua - tämä matka on sinulle luotu! Kierros on 1300km pitkä ja kulkee Helsingistä Kouvolaan, Mikkeliin, Savonlinnaan, Jyväskylään, Tampereelle ja takaisin Helsinkiin.

Saunan ystäville

Helsingin ja Järvi-Suomen kierros saunan ystäville on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut aidosta suomalaisesta saunakulttuurista ja perinteistä. Olemme keränneet reitille erilaisia saunoja, jotka ovat yleisölle auki tai joita voi varata omalle seurueelle Helsingissä ja Järvi-Suomen alueella. Reitti on 1250km pitkä ja kulkee Helsingistä Kouvolaan, Mikkeliin, Savonlinnaan, Jyväskylään, Tampereelle ja takaisin Helsinkiin. Reitillä on niin suuria saunoja, pieniä saunoja, savusaunoja, sammalsaunoja kuin perinteisiäkin saunoja.

Luonnon ystäville

Helsingin ja Järvi-Suomen kiertomatka luonnon ystäville on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut luonnossa liikkumisesta, upeista luontokohteista, kansallispuistoista ja aktiivisesta lomasta luonnon keskellä. Jos arvostat ainutlaatuista ja puhdasta järviluontoa ja haluat kokea unohtumattomia elämyksiä - tämä matka on sinulle luotu! Reitin pituus on noin 1250km. Reitti kulkee Helsingistä Kouvolaan Mikkeliin, Savonlinnaan, Jyväskylään, Tampereelle ja palaa Helsinkiin.

Perheille

Helsingin ja Järvi-Suomen kierros perheille on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut perhematkailusta ja perhematkailijan unelmakohteista. Kaunis luonto, turvallisuus, monipuoliset palvelut ja käyntikohteet takaavat onnistuneen loman koko perheelle. Tästä kierroksesta löydät huvipuistot, eläintarhat, perheille sopivat hotellit ja ravintolat. Reitin pituus on noin 1250km ja matka kulkee Helsingistä Kouvolaan, Mikkeliin, Savonlinnaan, Jyväskylään, Tampereelle ja edelleen Helsinkiin.

Lisätietoa ja kartat kaikista neljästä reitistä löydät visitmikkeli.fi -sivustolta.

Kiertomatkat on suunniteltu yhteistyössä Helsingin, Kouvolan, Mikkelin, Savonlinnan, Jyväskylän ja Tampereen matkailutoimijoiden kanssa. Kierrosten suunnitteluun ja viestintään on osallistunut myös Matkailun edistämiskeskus MEK.

Lähde ja kuva: visitmikkeli.fi

Matkustus