Ohita navigaatio

Jatka lämmintä syksyä etelän suosikkikohteissa

Artikkeli julkaistu
20.11.2015 klo 07:00
Lentoyhtiö Norwegianin loppusyksyn viisi suosikkikohdetta Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä suorilla lennoilla ovat Malaga, Alicante, Barcelona, Las Palmas ja Pariisi.

Uutena viiden suosituimman kohteen listalle ovat tänä syksynä nousseet Las Palmas ja Pariisi.

Norwegianin syksyn suosikkikohteet ovat helposti saavutettavissa. Ne ovat mukavan lentomatkan päässä Helsingistä ja edullisten lentolippujen ansiosta matkakassaan jää enemmän käytettävää itse lomakohteessa.

Syksyn suosikkikohteet ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat jatkaa lämmintä syksyä. Kaikissa Norwegianin kohteissa on edelleen runsaasti aurinkoisia päiviä ja lämpötilat kipuavat parhaimmillaan jopa yli pariinkymmeneen asteeseen.

Talvikuukausina Las Palmasiin voi lentää myös Norwegianin suorilla lennoilla Oulusta.

– Helsinki-Vantaalta tarjolla myös uusi jännittävä kohde, kun aloitamme 19. marraskuuta päivittäiset suorat lennot Dubaihin. Dubai on vain kuuden tunnin lentomatkan päässä. Kaupunki tarjoaa muun muassa mahtavat shoppailumahdollisuudet, huikeita ruokaelämyksiä ja tietysti leppoisaa rantaelämää. Toivotammekin kaikki matkustajat Helsinki-Vantaalta tervetulleiksi lennoillemme, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianilla on Suomesta 32 suoraa reittiä Pohjoismaihin, muualle Eurooppaan sekä Dubaihin Arabiemiraateissa.

Norwegianin lentolaivasto yksi Euroopan nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä. Sen keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegianin matkustajien käytössä on myös lennonaikainen ilmainen WiFi.

Hae lentoyhteyksiä ja aikatauluja Helsinki-Vantaalta

Matkustus