Skip navigation

Fortsätt den varma hösten i Norwegians favoritresemål

Article published
20.11.2015 kl 07:00
På senhösten är Flygbolaget Norwegians fem favoritresemål med direktflyg från Helsingfors-Vanda flygplats Malaga, Alicante, Barcelona, Las Palmas och Paris.

Som nya resemål på topplistan över de fem populäraste resemålen har i höst lyfts Las Palmas och Paris.

Höstens favoritresemål är lättillgängliga. De ligger på ett lagom flygavstånd från Helsingfors och tack vare de förmånliga flygbiljetterna blir det mer pengar kvar i reskassan som man kan använda i själva semestermålet.

Höstens favoritresemål är ideala för dem som vill fortsätta den varma hösten. Alla Norwegians resemål har fortfarande rikligt med soliga dagar och som bäst stiger temperaturen upp till över tjugo grader.

Under vintermånaderna kan man flyga till Las Palmas med Norwegians direktflyg från Uleåborg.

– Från Helsingfors-Vanda erbjuder vi ett nytt spännande resemål, när vi börjar dagliga direktflyg till Dubai den 19 november. Flygresan till Dubai är endast sex timmar. Staden erbjuder bland annat fantastiska shoppingmöjligheter, härliga matupplevelser och förstås avslappnat strandliv. Vi önskar alla passagerare från Helsingfors-Vanda välkomna ombord på våra flygningar, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian har 32 direkta rutter från Finland till de nordiska länderna, övriga Europa samt Dubai i Förenade Arabemiraterna.

Norwegians flygmateriel är ett av de modernaste och miljövänligaste i Europa. Dess medelålder är endast fyra år. Norwegian erbjuder också gratis WiFi ombord.

Sök flygförbindelser och tidtabeller från Helsingfors-Vanda

Resa