Hyppää pääsisältöön

Joulumatkan ennättää vielä varata

Julkaistu
23.11.2015 klo 07:00
Joulu ja uusi vuosi ovat perinteisesti suosittuja matkustusajankohtia. Matkatoimisto Tjäreborg kertoo tiedotteessaan, että joulun ja uudenvuoden matkoista on myyty 90 prosenttia. Suosituimmat lomakohteet ovat viime talven tapaan Kanariansaaret ja Thaimaa.

Jos haluaa välttää joulustressin, ennättää joulumatkan kuitenkin vielä varata.

Helsingistä lähtevillä tilauslennoilla pääsee vielä joulunviettoon Gran Canarialle ja Teneriffalle. Joitakin hajapaikkoja on vielä jäljellä myös Thaimaahan, Gambiaan ja Intian Goaan.

Kuopiosta, Vaasasta ja Turusta pääsee suorilla tilauslennoilla joulunviettoon Gran Canarialle tai Teneriffalle.

Tjäreborgin joulun ja uuden vuoden matkoista yli 60 prosenttia suuntautuu Kanariansaarille. Suosituin saarista on Gran Canaria ja kakkosena on Teneriffa.

Kaikista joulumatkoista 15 prosenttia myydään Thaimaahan, pääasiassa Phuketiin, Krabille ja Keski-Thaimaan lomakohteisiin.

- Joulun ja uudenvuoden matkoja on myyty 5 prosenttia enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna. Joulun viettäminen lämpimässä houkuttelee yhä useampia suomalaisia. Lapsiperheet hyödyntävät koulujen joululomat, eikä lasten tarvitse pyytää ylimääräistä lomaa koulusta, sanoo Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel.

Yhä useampi suomalainen haluaa ottaa vastaan uuden vuoden jossakin Euroopan suurkaupungissa ja kaupunkilomille löytyy vielä hyvin hotelli+lento -paketteja.

Hae lentoyhteyksiä Suomesta

Lähde: Tjäreborgin tiedote 10.11.2015

Matkustus