Hyppää pääsisältöön

Jouluostokset kätevästi Helsinki-Vantaalta – 4 vinkkiä pukinkonttiin

Julkaistu
13.12.2015 klo 07:00
Joulun toivotuimmat lahjat saat helposti lentomatkalle lähdettäessä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on erinomaiset valikoimat, hyvä palvelu ja kaupungin liikkeitä edullisemmat hinnat.

1. Victoria’s Secret vartalotuote-lahjasetti

Victoria's Secretin hurmaavat lahjasetit ovat joulun toivotuimpia lahjoja. Liike on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia lahjaideoita.

Passion Struck -pakkaus sisältää vartalovoiteen ja -suihkeen sekä suihkusaippuan. Jokaisen tuotteen koko on 125 ml ja ylellisesti pakattu lahjasetti maksaa 20,50 euroa.

Victoria’s Secretin myymälä sijaitsee portilla 29. 

2. Pandoran yksilöllinen rannekoru

Pandoran rannekoruvalikoimasta löytyy mieluinen lahja jokaiseen makuun. Rannekorujen idea on, että sterlinghopeiseen, säädettävään rannekkeeseen (59 euroa) kerätään oman tyylin mukaiset charmit eli helat.

Joulumalliston värimaailma on sininen, ja charmit tuovat mieleen jäähuurteessa kimmeltävät kivet ja kukat. Kuvan kokonaisuus maksaa 404 euroa. 

Pandora-koruja myy Finngold porteilla 30 ja 32.

3. Godivan joulusuklaarasia

Belgialainen suklaa on maailman parasta. Godiva on yksi suklaamaan vanhimmista ja arvostetuimmista brändeistä.

Jokajouluinen "ballotin" sisältää 500 g ylellisiä konvehteja (38,95 euroa) kullanhohtoiseen, joulunpunaisella nauhalla suljettuun laatikkoon pakattuna. Joulun herkkuihin kuuluvat myös suussa sulavat tryffelit, 12 kpl joulurasiassa 23,95 euroa. 

Godivan joulusuklaat ja paljon muuta hyvää löytyy Finfood-liikkeistä porteilla 20 ja 30. 

5. Furlan haluttu Metropolis-laukku

Furla on yksi italialaisen laukkusuunnittelun kuumimmista nimistä, sillä perheyrityksellä on ainutlaatuinen taito yhdistää uusimmat trendit ja perinteinen käsityötaito. Furlan Metropolis-laukku on tämän vuoden halutuimpia lahjoja vuodenvaihteen juhliin.

Malliston laajasta värimaailmasta löytyy jokaiselle juuri se oikea. Metropolis-laukussa (alkaen 243 euroa) on juhlava ketjuhihna ja lukko.

Furlan laukut löytyvät M-Boxista porteilta 26–27.

Lahjat pakettiin jo lentoasemalla

Lentoasemalta ostetut lahjat saat kätevästi paketoitua paikan päällä. Helsinki-Vantaan joululahjapakkaamo palvelee jättimäisessä lahjapaketissa portilla 28 maanantaista lauantaihin kello 13–20. 

Tervetuloa jouluostoksille!

Katso tästä kaikki joulutarjoukset.

Matkustus