Skip navigation

Kevään uutta Swarovskin korumallistoa saatavilla Helsinki-Vantaalta

Artikkeli julkaistu
28.03.2015 klo 07:00
Swarovski- koru ja timantteja.
Swarovskin kristallikorut sädehtivät kilpaa kevätauringon kanssa.

Swarovskin kristallit tuntuvat säihkyvän enemmän kuin kaikki muut yhteensä. Ei ihme, että sen kristallilasin koostumusta varjellaan äärimmäisen tarkasti. Salaisuus on siirtynyt perheyhtiössä sukupolvelta toiselle jo vuodesta 1895.

Tavallista lasia pehmeämmän kristallilasin leikkaamiseen ja hiomiseen käytetään perustaja Daniel Swarovskin kehittämää menetelmää, joka on 120 toimintavuoden aikana kirjaimellisesti hiottu huippuunsa.

Taitavalla hionnalla lasi saadaan kimaltelemaan timantin lailla. Pääsääntöisesti kristallilasista ja korumetallista valmistettujen tuotteiden hinnat ovat kuitenkin kaikkien ulottuvilla.

Swarovskin kevään kampanjakasvo on australialainen supermalli Miranda Kerr, jonka tunnuslause sopii brändiin kuin nakutettu: ”Tyyliin ei tarvita paljon rahaa, vaan hyvää asustesilmää”.

Swarovski tunnetaan näyttävistä koruistaan ja keräilijöiden rakastamista pikkuruisista kristalliesineistä. Tunnetuin lienee yhtiön logossakin komeileva joutsen. Kristalliesineiden keräilijöiden yhteisössä on liki 300 000 jäsentä ympäri maailmaa.

Katseiden kerääjä kevään juhliin

Korvakoru-kaulakorusetit ovat Swarovskin kestosuosikkeja vuodesta toiseen. Kasvavaan valikoimaan kuuluu myös puhelinkuoria, käsilaukkuja, aurinkolaseja ja paljon muuta.

Yhtiön kristalleja näkee monissa muissakin tuotteissa, sillä Swarovski myy myös irtokristalleja. Kaulaansa voi ripustaa esimerkiksi kristallein koristetun riipuksen, jonka sisältä paljastuu usb-tikku.

Helsinki-Vantaalla Swarovskia edustaa portilla 30 sijaitseva Finngold. Kevään juhla-asun viimeistelee uuden malliston ylellinen Stardust-rannekoru, jonka kekseliäs rakenne saa sen kimaltelemaan kolmiulotteisena. Rannekorua on saatavilla viidessä värissä ja kahdessa koossa (69 / 79 euroa).

Kiva matkamuisto tai tuliainen Suomesta on vain Helsinki-Vantaalla saatavilla oleva Finland-kynä (29 euroa). Helmenvalkean kynän yläosa on koristeltu syvänsinisin kristallein.

Sädehtivää kevättä!

Lähde: www.swarovski.com
Kuvat: Jari Härkönen, iStockphoto

Matkustus