Skip navigation

Kongressikeskuksen kokousemäntä vinkkaa: ”Yhdistä lentäminen ja kokoukset”

Artikkeli julkaistu
06.04.2015 klo 06:00
 Congress T2 Helsinki Airportin kokousemäntä, Noora Keskitalo.
Helsinki-Vantaalla toimii monipuolinen kongressikeskus, jossa voi pitää kokouksia tai varata VIP-tilan. Vieraiden tarpeista huolehtivan kokousemännän työ on vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Noora Keskitalo työskentelee lentoaseman kongressikeskuksessa, Congress T2 Helsinki Airportissa. Helsinki-Vantaan T2-terminaalin kakkoskerroksessa sijaitsevissa kokoustiloissa voi järjestää kokouksia, joihin mahtuu kymmeniä osallistujia.

– Jos kaikki kokoustilat ovat varattuina, on meillä helposti yli sata asiakasta samaan aikaan palveltavana. Keitämme kahvit ja huolehdimme tarjoiluista asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lisäksi huolehdimme kokoustilojen ylläpidosta, Keskitalo kertoo.

– Meillä käy asiakkaita kaikkialta maailmasta. Enimmäkseen muista Pohjoismaista ja muualta Euroopasta, mutta on meillä ollut ryhmiä Aasiasta asti, Keskitalo jatkaa.

Kokoustaminen ei vaadi lentämistä

Kongressikeskuksesta voi varata tilan halutessaan vaikkapa vain kahden hengen pikaiseen tapaamiseen välilaskun aikana. Kabinetin saa myös esimerkiksi ilta- tai cocktailtilaisuuteen ja jopa pienimuotoiseen messuesittelyyn.

Suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat kolmen tunnin ja koko päivän kokouspaketit aamukahvin tai buffet-lounaan kera.

Congress T2 Helsinki Airport on varustettu modernilla kokoustekniikalla, ja lisämaksusta voi saada käyttöönsä myös kannettavan tietokoneen ja konferenssipuhelimen.

Kokoustilan voi vuokrata myös vaikka tilaisuuden osallistujat eivät lentäisi minnekään, vaan haluaisivat vain viettää kokoushetken lentoaseman kansainvälisessä ilmapiirissä.

VIP-palvelu vapauttaa jonoista

Kongressikeskus sijaitsee aivan turvatarkastusalueen kyljessä. Lentämään lähtevät kokouksen osallistujat pääsevätkin kätevästi suoraan turvatarkastukseen ilman pitkiä kävelymatkoja.

Matkustajille on myös mahdollista tilata erityinen VIP-kohtelu. Näissä tapauksissa kokousemäntä hoitaa osallistujien lähtöselvitykset. Lisäksi vieraat voidaan noutaa portilta ja viedä sinne.

– VIP-asiakkaiden ei tarvitse jonottaa, vaan ohjaamme heidät ihan omia reittejä lähtöportille, Noora Keskitalo kertoo.

Saapuminen kongressikeskukseen sujuu kätevästi, sillä bussilaiturit, taksiasema ja pysäköintihallit sijaitsevat kokoustilojen vieressä.

Katso kokoustilojen tarkemmat tiedot

Matkustus