Skip navigation

Lentoasemalla on imua – uusi kansainvälinen hotelli Helsinki-Vantaalle

Artikkeli julkaistu
11.12.2015 klo 07:40
Nordic Choice Hotels avaa Helsinki-Vantaan kupeessa sijaitsevan Clarion Hotel Helsinki Airportin lokakuussa 2016.

Uusi aluevaltaus on osa norjalaisen Nordic Choice Hotelsin laajentumissuunnitelmaa, jonka tavoitteena on avata Suomeen kymmenen hotellia seuraavan viiden vuoden aikana. Konsernin ensimmäinen, Helsingin Jätkäsaareen rakentuva Clarion Hotel Helsinki, avataan neljä päivää lentoaseman hotellia aikaisemmin.

Helsinki-Vantaan läheisyyteen avattava uusi hotelli on vahva viesti konsernilta laajentumissuunnitelman ripeästä toimeenpanosta. Nordic Choicen hotellikapasiteetti Helsingin seudulla kasvaa Clarion Hotel Helsinki Airportin 258 hotellihuoneella lähes 700 huoneeseen.

Clarion Hotel Helsinki Airport panostaa hotellihuoneiden lisäksi ravintolatarjontaan sekä kokous- ja kongressitiloihin. Hotellissa on 258 huonetta ja 10 kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu 260 vierasta. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari, kaksi saunaa sekä kuntosali.

Avauduttuaan Clarion Hotel Helsinki Airport työllistää 80 henkilöä.

- Haluamme tulla Suomen markkinoille näyttävästi. Ensiluokkainen sisustus, luovat ravintolat sekä Fun Dining- ja Livingroom -konseptit tekevät hotelleistamme uudenlaisen elämyksen. Haluamme näyttää, että hotellikäynti voi olla paljon muutakin kuin sänky ja aamiainen. Olemme onnistuneet lunastamaan edelläkävijän aseman Ruotsissa ja Norjassa olemalla erilaisia ja tarjoamalla jotain odottamatonta. Nyt haluamme tuoda Clarionin ja saman ajatusmaailman Helsinkiin, sanoo Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotels.

Skanska aloitti 8-kerroksisen Clarion Hotel Helsinki Airportin rakennustyöt kesällä 2015. Hotellin arkkitehtuurista vastaa arkkitehtitoimisto SARC. Kohteen vuokranantajana toimii Keva.

Clarion Hotel Helsinki avaa ovensa 17. lokakuuta ja Clarion Hotel Helsinki Airport 21. lokakuuta 2016.

Lähde: Nordic Choice Hotelsin tiedote 11.12.2015
Kuva: Arkkitehtitoimisto Sarc

Lue lisää: Lentoaseman ympäristö houkuttelee yrityksiä

Kehitys