Skip navigation

Lentoaseman kuukauden ruoka-annos – kuumia keittoja ja perinneleivonnaisia

Artikkeli julkaistu
04.02.2015 klo 07:00
Maukas lohikeitto.
Talvilomalle lähtijää lämmittää kuuma keitto, ja loman alkua sopii juhlistaa helmikuun juhlapäivien perinneleivonnaisilla.

Helmikuussa Suomessa juhlitaan ensiksi suomalaisen kansallisrunoilija J. L. Runebergin päivää 5. helmikuuta. Laskiaistiistai on tänä vuonna 17. helmikuuta.

Helsinki-Vantaan kahviloissa on muutaman viikon ajan tarjolla runebergintorttuja ja hieman myöhemmin laskiaispullia, oikeaoppisesti joko hillolla tai mantelimassalla.

Ystävänpäivän 14.2. kunniaksi kahviloista löytyy muutaman päivän ajan myös sydämenmuotoisia munkkeja.

Höyryävän kuumat keitot maistuvat hiihtolomalaisille

Hiihtolomaa varten kannattaa tankata energiaa täyteläisellä keitolla.

Seasons-ravintolassa portilla 14 on tarjolla kermaista lohikeittoa, kirjolohenmätiä, luomuruisleipää ja voita (14,80 euroa). Lastenannos samasta keitosta maksaa 7,50 euroa.

Portilla 27 toisessa kerroksessa sijaitsevassa Fly Inn Deli & Restaurantissa voi niin ikään nauttia lohikeittoa, saaristolaisleipää ja voita (12,90 / 14,50 euroa), purjo-perunakeittoa, oliiviöljyä, rakuunaa ja ruiskrutonkeja (12,50 / 16,00 euroa) tai kuohkeaa kurpitsakeittoa, karamellisoitua kurpitsaa ja mausteista maitovaahtoa (12,50 euroa).

Café Torissa portilla 26–27 on tarjolla vaihtuva päivän keitto 7,30 euron hintaan.

Myös terminaali 2:n pohjakerroksessa sijaitsevassa Cesar´s Little Italyssa on tarjolla päivän keitto 6,50 / 7,90 euron hintaan.

Hyvää ruokahalua!

Matkustus