Skip navigation

Lentoaseman kuukauden ruoka-annos – sopiva ateria joka lähtöön

Artikkeli julkaistu
25.03.2015 klo 07:00
Oli matkan tarkoitus, matkaseura ja aikataulu mikä tahansa, Helsinki-Vantaan ravintoloista löytyy oikea annos. Palvelu pelaa aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Laadukas pikapala kiireiselle bisnesmatkustajalle on Freshly Maden (portti 27) täytetty savulohileipä ja vesipullo hintaan 8,90 euroa.

Freshly Madenissa kaikki leivät tehdään paikan päällä, ja baristojen erikoiskahvit syntyvät itse jauhetuista pavuista.

Susheja ja samppanjaa

Aikuisten kaupunkiloman alkua voi juhlistaa Two Tigers Sushi & Noodlen (portti 34) raikkaalla California-sushilajitelmalla (22,90 euroa) ja lasillisella samppanjaa.

Two Tigers Sushi & Noodle -ravintola on auki vuorokauden ympäri, ja ruokalistalta löytyy muutakin aasialaista nuudeleista curryihin.

Makkaraa ja hampurilaisia

Kaveriporukalla kannattaa suunnistaa rennon meiningin Helsinki Sausage Companyyn portilla 37–38.

Pienempään nälkään maistuvat suomalaisten pientuottajien valmistamat makkarat (noin 7–8 euroa), ja pidemmänkin lentomatkan pärjää tukevalla juusto-pekonihampurilaisella (11,90 euroa).

Lasten kanssa herkuttelemaan

Matkanteko lasten kanssa voi alkaa esimerkiksi terminaali 1:n Urban Food Marketista, joka tunnetaan paikan päällä tehdyistä, taatusti tuoreista täytetyistä leivistä (alkaen 6,90 euroa).

Lasten suosikkeihin kuuluu kalkkuna-juustoleipä, jonka kyytipoikana maistuu vaikkapa tuorepuristettu appelsiinimehu (4,30 euroa).

Maukas ateria siivittää lomatunnelmaan – tervetuloa herkuttelemaan!

Kuva: iStockphoto

Matkustus