Skip navigation

Maakuntien parhaat maut nyt lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
26.09.2015 klo 06:00
Helsinki-Vantaan viinibaari Wine & View tuo maakuntiemme parhaiden pientuottajien antimet lentoaseman asiakkaiden ulottuville Tastes of Helsinki Airport -lautasella.

Tastes of Helsinki Airport -lautanen on herkullinen läpileikkaus keittiöpäällikkö Piia Järvenmäen Nordic Taste Bariin valitsemista pientilatuottajaherkuista.

Syksyllä 2015 lautaselta löytyvät seuraavat ainutlaatuiset herkut:

Punaheidi-juustoa ja tyrnikastiketta

Mouhijärven Herkkujuustola Sastamalasta on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Juustoilla on Maakuntien parhaat -laatumerkintä sekä Hyvää Suomesta -merkki.

Vuonna 2011 Herkkujuustola valittiin Glorian Ruoka & Viini -lehden ”Vuoden tuottajaksi”.

Ylikypsää savustettua härän entrecôtea ja paahdettua sipulia

Lihanjalostamo Veljekset Mattila Oy on yli 50 vuotta Ylöjärvellä toiminut perheyritys. Se hyödyntää tuotannossaan ikivanhaa suomalaista menetelmää - lihat palvataan hitaasti kypsiksi aidon, leppähaloilla lämmitettävän savusaunan lämmössä.

Rosalan limppua ja kirjolohenmätiä

Rosala-limpun leivonta aloitettiin 1990-luvun alussa Hiittisissä. Täysmittaiseksi leipomoksi kasvaneessa yrityksessä valmistuu viikoittain tuhansia lisä- ja säilöntäaineettomia leipiä.

Käsintehtyjä vaahtokaramelleja

Konditoria ph7 on tuusulalainen, vuonna 2007 perustettu perheyritys, jonka omistajapariskunta on hakenut oppia sekä Suomesta että ulkomailta ja edustanut maatamme kokki- ja leipurimaajoukkueissa.

Tastes of Helsinki Airport -lautanen tarjolla viinibaari Wine & View’sta syksyllä 2015.

Wine & View: sijainti ja aukioloajat

Lähde: SSP Finlandin tiedote 09/2015

Matkustus