Skip navigation

Perhelomalle Tanskan LEGOLANDIIN®

Artikkeli julkaistu
29.05.2015 klo 06:00
LEGOLAND® Billund on oiva kohde koko perheen yhteiselle lomamatkalle. Monipuolinen huvipuisto ja sen ympäristö tarjoavat tekemistä kaikenikäisille.

LEGOLAND ® -huvipuisto tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia useammaksi päiväksi. LEGO ® -palikoista rakennetun minimaan lisäksi alueella on mm. akvaario, 4D-elokuvateatteri, villin lännen kaupunki, huvipuistolaitteita, vesileikkejä, ostospaikkoja, ravintoloita ja piknik-paikkoja sekä paljon muuta.

Kävelymatkan päässä LEGOLAND® -puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, sekä valtava Monky Tonky Land -sisäleikkipuisto. Ostoksia ja tanskalaista tunnelmaa lomaltaan haluvan kannattaa suunnata 30 minuutin päässä sijaitsevaan idylliseen Vejlen kaupunkiin.

Tarjolla monenlaisia majoitusvaihtoehtoja

Aivan LEGOLANDIN® vieressä on tarjolla kolme erilaista majoitusvaihtoehtoa.

  • LEGO® fanin valinta on Hotel LEGOLAND®, josta on oma sisäänkäynti suoraan huvipuistoon. Teema näkyy pienissäkin yksityiskohdissa ja saatavilla on erilaisia teemahuoneita. Isoimpiin huoneisiin mahtuu jopa 6 henkilöä.
  • Rennosta lomailusta nauttivan valinta on lomakylä LEGOLAND® Holiday Villagen pienissä taloissa sijaitsevat perhehuoneet.
  • Omatoimiselle lomailijalle suosittelemme tasokkaita ja hyvin varusteltuja Lalandian ® lomahuoneistoja. Lalandian vapaa-ajan keskus on lomamökkialueen vieressä ja LEGOLAND® kävelymatkan päässä.

Neljäntenä vaihtoehtona on majoittua Vejle Center –hotelliin, josta kävelee 15 minuutissa viehättävään Vejlen keskustaan.

Käteviä pakettimatkoja Suomesta LEGOLANDIIN® järjestää MatkaVekka, joka lennättää lomalaiset alle kahdessa tunnissa suoraan Billundin lentokentälle. Lisää tietoa matkavaihtoehdoista saat MatkaVekan sivuilta.

Hae lentoyhteyksiä Finavian lentoasemilta

Lähde: MatkaVekka
Kuva: LEGOLAND ® Billund

Matkustus