Skip navigation

Åk på familjesemester till LEGOLAND® i Danmark

Article published
29.05.2015 kl 06:00
LEGOLAND® Billund är ett utmärkt mål för familjens gemensamma semesterresa. En mångsidig nöjespark och dess omgivning erbjuder sysselsättning för alla åldrar.

I nöjesparken LEGOLAND® finns det upplevelser och nöjen för flera dagar. Förutom en miniatyrvärld byggd av LEGO® klossar har området också akvarium, 4D-biograf, vilda västernstad, nöjesparkanläggning, vattenlek, shoppingställen, restauranger och platser för picknick och mycket annat.

På gångavstånd från LEGOLAND® parken ligger också Nordens största badpark Lalandia Aquadome, samt den väldiga inomhuslekparken Monky Tonky Land. För den som vill shoppa och uppleva dansk stämning under sin semester lönar det sig att åka till idylliska staden Vejle på 30 minuters avstånd.

Många olika övernattningsmöjligheter

Alldeles intill LEGOLAND® finns tre alternativ för övernattning.

  • LEGO® fansens val är Hotel LEGOLAND®, som har en egen ingång direkt till nöjesparken. Temat syns även i de små detaljerna och det finns rum med olika teman att välja emellan. De största rummen har plats för sex personer.
  • För den som vill ha en avkopplande semester är det rätta valet semesterbyn LEGOLAND® Holiday Village med familjerum i småhus.
  • För den aktiva semesterfiraren rekommenderar vi högklassiga och välutrustade Lalandia® semesterlägenheter. Lalandia fritidscentrum ligger intill stugområdet och LEGOLAND® på gångavstånd.

Det fjärde alternativet är att övernatta på Vejle Center Hotel, med 15 minuters gångväg till Vejles mysiga centrum

MatkaVekka ordnar behändiga paketresor från Finland till LEGOLAND®, flygresan direkt till Billunds flygplats tar mindre än två timmar. Mer information om olika resealternativ finns på MatkaVekkas webbplats.

Sök flygförbindelser från Finavias flygplatser

Källa: MatkaVekka
Bild: LEGOLAND® Billund

Resa