Skip navigation

Rahtireitti Moskova-Helsinki-Frankfurt käynnistyi

Artikkeli julkaistu
28.01.2015 klo 12:33
AirBridgeCargo Airlines aloitti rahtilennot Moskovan, Helsingin ja Frankfurtin välillä maanantaina 26.1.2015. Reitti tuo Helsinki-Vantaalle myös Boeing 747-800:n, joka on suurin Suomessa  säännöllisessä liikenteessä oleva konetyyppi.

Reittiä lennetään Boeing 747-400 ja -800-koneilla maanantaisin ja perjantaisin. Lento lähtee Moskovan Sheremetyevosta Helsinki-Vantaalle ja palaa Moskovaan Frankfurtin kautta.

Helsinki-Vantaa mahdollistaa AirBridgeCargo Airlinesin asiakkaille uusia yhteyksiä sekä sujuvan, luotettavan ja nopean yhteyden Aasiasta Helsinkiin ja takaisin 48 tunnissa.

- Vuonna 2014 onnistuimme kasvattamaan vetoisuuttamme Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta Eurooppaan tarjoamalla asiakkaillemme heidän liiketoimintansa vaatimat kapasiteetin ja reitit. Uusi Helsinki-Vantaan kautta kulkeva reitti tukee niitä tuonti- ja vientieriä, jotka vaativat suoraa Helsinki-yhteyttä, AirBridgeCargo Airlinesin Senior Vice President, Sales & Marketing Robert van de Weg sanoo yhtiön tiedotteessa.

Volga-Dnepr Groupiin kuuluva AirBridgeCargo Airlines on Venäjän suurin kansainvälisten rahtilentojen tarjoaja. Se on myös yksi maailman nopeimmin kasvavista kansainvälisistä rahtilentoyhtiöistä.

Lähde: Air Bridge Cargon tiedote 28.1.2015

Ihmisiä & Ilmailua