Skip navigation

Ny fraktlinje mellan Moskva, Helsingfors och Frankfurt

Article published
28.01.2015 kl 12:33
AirBridgeCargo Airlines inledde en fraktlinje mellan Moskva, Helsingfors och Frankfurt måndagen den 26 januari 2015. I och med fraktlinjen kommer Boeing 747-800, som är den största flygplanstypen för reguljär trafik i Finland, att börja trafikera på Helsingfors-Vanda flygplats.

Rutten med flygplanstyperna Boeing 747-400 och -800 flygs på måndagar och fredagar. Flyget avgår från Sheremetyevo i Moskva till Helsingfors-Vanda och återvänder till Moskva via Frankfurt.

Helsingfors-Vanda erbjuder AirBridgeCargo Airlines kunder nya förbindelser samt en smidig, tillförlitlig och snabb förbindelse tur och retur mellan Asien och Helsingfors på 48 timmar.

- År 2014 lyckades vi öka vår volym från Nordamerika och Asien till Europa genom att erbjuda våra kunder den kapacitet och de flyglinjer som de behöver i sin affärsverksamhet. Den nya linjen som går via Helsingfors-Vanda stöder de import- och exportpartier, som kräver en direkt förbindelse till Helsingfors, säger Senior Vice President för Sales & Marketing på AirBridgeCargo Airlines Robert van de Weg.

AirBridgeCargo Airlines som hör till Volga-Dnepr Group är Rysslands största leverantör av internationella flygfrakter. Bolaget är också ett av de snabbast växande internationella flygfraktbolagen i världen.

Källa: AirBridgeCargos pressmeddelande 28.1.2015

Människor & Luftfart