Skip navigation

Saapuvat 2A -uudistus etenee

Artikkeli julkaistu
20.04.2015 klo 09:59
Helsinki-Vantaan Saapuvat 2A -aulan ja matkatavaroiden luovutusaula Exit 2A:n tulopalvelutilojen uudistustyöt jatkuvat. Saapuvat 2A -aulassa sijaitsevat palvelut muuttavat lopullisille paikoilleen, ravintolamaailman rakennustyöt jatkuvat ja tulopalvelu-uudistuksen toinen vaihe käynnistyy kevään 2015 aikana.

Matkailuinfo, valuutanvaihtopiste ja Taksin palvelupiste lopullisille paikoilleen

Terminaali 2:n Saapuvat 2A -aulassa sijaitsevien palvelupisteiden siirto lopullisille paikoilleen käynnistyy huhtikuun lopulla.

Matkailuinfon palvelupiste siirtyy lopulliseen sijaintiinsa huhti-toukokuun vaihteessa. ChangeGroupin valuutanvaihtopiste ja Taksin palvelupiste siirretään aulassa uusille paikoilleen toukokuussa.

Matkailuinfo, valuutanvaihtopiste ja Taksin palvelupiste säilyvät jatkossakin Saapuvat 2A -aulassa.

Richie’s Gourmet Hot Dogs siirtyy toukokuun alusta kesäkuun loppuun väliaikaisesti noin 50 metriä nykysijainnistaan.

Burger Kingin ja muun ravintolamaailman rakennustyöt käynnissä

Saapuvat 2A -aulan ravintolatarjonta kasvaa kesän 2015 aikana. Kesäkuussa 2A-aulassa avaa ovensa muun muassa Burger King. Koko ravintolamaailman arvioidaan valmistuvan alkusyksystä 2015.

Exit 2A:n tulopalvelu-uudistus lähenee loppua

Terminaali 2:n matkatavaroiden luovutusaula Exit 2A:ssa sijaitsevien tulopalvelutilojen uudistustyöt käynnistyivät tammikuussa 2015. Uudistuksen tavoitteena on parantaa tulopalvelun toimivuutta ja uudistaa tiloja vastaamaan kasvavien matkustajamäärien tarpeita.

Uudistuksen tavoitteena on parantaa tulopalvelun toimivuutta ja uudistaa tiloja vastaamaan kasvavien matkustajamäärien tarpeita.

Uudistus tehdään kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on käynnissä parhaillaan, ja töiden toinen vaihe käynnistyy huhti-toukokuun vaihteessa. Uudistuksen arvioidaan valmistuvan kesäkuun 2015 aikana.

Melu- ja pölyhaitat ovat rakennustöiden aikana mahdollisia Exit 2A:ssa. Työt pyritään tekemään hiljaisina aikoina aina, kun se on mahdollista. Melu- ja pölyhaitat pyritään minimoimaan muun muassa imuroimalla rakennustilat päivittäin ja käyttämällä pölyävissä tiloissa pölynpoistolla varustettuja työkaluja.

Uudistustöiden aikaan tulopalvelutiskejä on Exit 2A:ssa käytössä normaalia vähemmän. Tästä johtuen ruuhkat ovat palvelussa mahdollisia.

Saapuvat 2A -aulasta toimivampi ja viihtyisämpi

Saapuvat 2A:n palveluita keskitetään niin, että asiointi ja poistuminen lentoasemalta ovat entistä sujuvampaa. Lisäksi aulaan rakennetaan laaja ja monipuolinen ravintolamaailma.

Saapuvat 2A -aulan uudistustyöt käynnistyivät marraskuussa 2014. Uudistuksen myötä lentoaseman palvelutarjonta saapuville matkustajille, saattajille ja vastaantulijoille paranee.

Saapuvat 2A:n palveluita keskitetään niin, että asiointi ja poistuminen lentoasemalta ovat entistä sujuvampaa. Lisäksi aulaan rakennetaan laaja ja monipuolinen ravintolamaailma.

Kaikki uudistustyöt pyritään tekemään niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä. Pahoittelemme kuitenkin töistä mahdollisesti koituvaa haittaa.

Aikajana: Näin Helsinki-Vantaa kehittyy

Kehitys Matkustus