Skip navigation

Suomalaisia herkkuja ja matkamuistoja saa nyt World of Delightsin Finefood -kaupoista

Artikkeli julkaistu
27.07.2015 klo 06:00
Kaikilta keskeisiltä lentokentiltä löytyvät Finefood-liikkeet palvelevat myös Helsinki-Vantaalla. Niistä löytyvät sekä kansainväliset että paikalliset herkut kotiin vietäväksi.

Lentoaseman Finefood-myymälät sijaitsevat porteilla 19 ja 29. Kolmas kauppa avataan syksyn aikana kaukolentojen puolelle, porttialueelle 32–38. Aamuviidestä iltamyöhään avoinna olevista liikkeistä saa sekä herkkutuotteita että matkamuistoja.

Vuonna 1958 perustettu hollantilainen World of Delights tunnetaan viimeisen päälle hiotusta myymäläkonseptistaan ja innovatiivisuudestaan. Asiointi Finefood-liikkeissä on aina elämys.

Suomalaisia kalatuotteita, marjoja ja perhetilojen juustoja

Helsinki-Vantaan valikoimasta löytyy parhaita suomalaisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Hankolaisen, kolmannen polven kalastajayrityksen Ekströmin kylmä- ja lämminsavulohituotteet saavat veden kielelle. Kansainvälisestikin palkitut kalatuotteet savustetaan vuosisatoja vanhoja perinteitä kunnioittaen. Lohi suolataan käsin merisuolalla ja savustetaan aidolla leppäpuulla.

Suussa sulavaa kylmäsavulohta on kesän aikana tarjolla erikoishintaan 10 euroa / 200 grammaa.

Valion puhtaan pohjoisen Polar-juuston uniikissa maussa on piirteitä sekä Emmentalista että Goudasta. Juustoon käytetty maito on peräisin suomalaisilta perhetiloilta. Heinä-elokuun aikana Finefoodista saa kaksi pakkausta Polar-juustoa hintaan 10 euroa.

Kuivatut suomalaiset luonnonmarjat ovat superfoodia parhaimmillaan. Muumi-tuoteperheestä löytyy sekä kuivattuja mustikoita että puolukoita. Pentikin marmeladeissa ja hyytelöissä maistuvat karpalo, mustaherukka ja tyrnimarja.

Suklaata, salmiakkia ja Muumi-keksejä

Totta kai Finefoodista löytyy myös Fazerin tuotteita! Klassikkosuklaa Fazerin Sinistä on saatavilla houkuttelevissa uusissa mauissa, ja iki-ihana Wienernougat viehättää aina.

Taattu Suomi-tuliainen on väkevä salmiakki.  

Fazerin Muumi-keksit on pakattu hurmaavaan peltirasiaan. Kahden rasian tarjoushinta heinä-elokuussa on 15 euroa, yksi viemiseksi ja toinen itseä ilahduttamaan?

Matkamuistopuolelta löytyy sekä perinteisiä Suomi-tuliaisia että uutta pohjoismaista designia.

Tutustu tarjouksiimme 

Katso kaikki kaupat

Matkustus