Skip navigation

Suositulle Ullared-ostosmatkalle suoraan Vaasasta

Artikkeli julkaistu
23.07.2015 klo 06:00
Lähde mukaan hauskalle ostosmatkalle Ruotsin Ullarediin. Scandjet vie shoppailijat Ullarediin suoraan Vaasasta.  

Matkanjärjestäjä ja lentoyhtiö Scandjet AB järjestää shoppailusta pitäville Pohjanmaalaisille ja lähiympäristössä asuville ostosmatkan suosittuun Ullarediin.

Viime vuonna Ullarediin tehtiin lentomatkoja mm. Skellefteåsta, ja suuren kysynnän vuoksi suosittu ostosmatka päätettiin tuoda myös Suomen markkinoille. 

–  Ostosmatka Ullarediin on räätälöity kokonaisuus, joka on täysin mukautettu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, sanoo Sasha Djakovic, Scandjetin perustaja ja toimistusjohtaja.

Piristystä maakuntalentoasemien liikenteeseen

Myös Finaviassa iloitaan konseptin tuomisesta Suomeen.

– On hienoa, että pohjoisten kaupunkien välinen yhteistyö matkailun edistämiseksi lisääntyy. Tällaiset innovatiiviset ratkaisut piristävät maakuntakenttien lentoliikennettä ja tarjoavat suomalaisille uusia matkustusmahdollisuuksia. Vastaavat räätälöidyt lennot ovat tervetulleita myös muille maakuntalentoasemillemme, Finavian viestintäjohtaja Mikko Saariaho sanoo.

Ullared on yksi Ruotsin suosituimmista matkakohteista

60-luvulla Ullaredissa perustettu Gekås-kauppakeskus on yksi Ruotsin suosituimmista matkakohteista. Laaja valikoima ja edulliset hinnat houkuttelevat matkailijoita laajoilta alueilta.

Ullaredista on myös tehty oma tv-sarja, jossa katsojat pääsevät näkemään tämän viihtyisän kauppakeskuksen tunnelman. 

Scandjet järjestää ostosmatkan Vaasasta Ullarediin 6-7.11. Matkoja voi varata suoraan Scandjetin kautta tai valittujen jälleenmyyjien kautta.

Lähde: Scandjetin tiedote 20.7.2015.

Matkustus