Skip navigation

Succéresan till Ullared försätter, nu med direktflyg från Vaasa

Article published
23.07.2015 kl 06:00
Researrangören och flygbolaget Scandjet AB erbjuder shoppingsugna Österbottningar en 2-dagars upplevelseresa med shopping i Ullared.

Förra årets flygningar från Skellefteå till Ullared var en stor succé och efterfrågan på flyg med övernattning och shopping på Ullared är stort i Sverige och därför satsat nu Scandjet även på den Finska marknaden.

”Shoppingresan till Ullared är en skräddarsydd totallösning, helt anpassad efter kundens behov”, säger Sasha Djakovic, VD och en av grundarna till Scandjet i Göteborg.

Gekås i Ullared har haft en fantastisk utveckling sedan starten på 60-talet. Varuhuset är idag Sveriges största turistmål har gjort Falkenberg till den mest besökta kommunen i Sverige, framför både Stockholm och Göteborg. Genom TV-serien Ullared har den trevliga och gemytliga atmosfären i varuhuset samt de låga priserna förmedlats till hela Sverige, och nu får norrlänningarna chansen.

Scandjet AB arrangerar direktflyg från Vaasa Airport och boende i Göteborg med början den 6 november 2015. Resan kan bokas direkt hos Scandjet eller hos utvalda researrangörer och samarbetspartners.

Källa: Scandjet pressmeddelande 20.7.2015

Resa